Skip to content

Tromsø Turnforening søker trener.

Stillingsinstruks
Tromsø Turnforening søker trener 100 % stilling. Stillingen er innenfor turn menn (MAG) 30%, turn kvinner (WAG) 30% og bredde apparatturn 30% pluss 10% planlegging. Dette er en attraktiv og interessant stilling som gir den ansatte innsyn og jobbing innenfor tre avdelinger, og dermed kunne tenke helhetlig i sin jobb som trener.

Vi ser etter en person som kan skape gode/gøyale treninger for våre medlemmer innenfor apparatturn. Være en stødig turntrener som holder strukturerte, varierte og lærerike treninger. En trener som kan legge til rette for både konkurransegymnaster og breddegymnaster. En trener som ser viktigheten i at foreningen bygger opp breddesatsingen, og holder oversikt over talenter.

Kontaktperson: Jon-Erik Johansen
E-post: trenerkoordinator@tromsoturn.no

Norges Gymnastikk- og Turnforbund, i samarbeid med Lørenskog Gymnastikklag, inviterer alle interesserte til en storslått paraturnfest under ParaGym Challenge 2024.

7. året på rad med paraturnfest skal arrangementet i år går av stabelen 2. og 3. november i Kjennhallen, Lørenskog. Dette er en gyllen mulighet for barn, ungdom og voksne fra 9 år og oppover til å delta, uansett nivå! Man kan enten vise en oppvisning sammen med en gruppe eller alene, eller man kan konkurrere i Turn og RG. Skal du konkurrere må du fylle 11 år i løpet av 2024.

For alle som vil prøve! Om du allerede er aktiv i paraturn, eller bare nysgjerrig på å prøve, er ParaGym Challenge stedet å være. Arrangementet byr på oppvisninger, konkurranser i både turn og RG. Det er heller ingen krav om tidligere erfaring, så alle kan være med og kjenne på idrettsgleden!

En fest av idrett og fellesskap. Lørdagen byr på en fullspekket dag med konkurranser, premieutdeling og bankett, som avsluttes med sosialt samvær. For publikum er det gratis inngang, enten du vil delta eller heie frem dine venner. Dette gjør det til en fantastisk anledning til å oppleve den unike stemningen!

Påmelding. Fristen for å melde seg på ParaGym Challenge 2024 er 1. oktober, så det er viktig at du melder deg på i tide. Du finner mer informasjon om påmelding på NGTFs terminliste. Trykk HER for å komme direkte til arrangementet.
Du kan også få informasjon om ParaGym Challenge 2024 på Lørenskog Gymnastikklags egne hjemmeside: https://lorenskoggym.no/

ParaGym Challenge er mer enn en konkurranse – det er en feiring av fellesskap, glede og mestring. Meld deg på og bli en del av denne unike opplevelsen!

Bilde tatt etter medaljeseremoni på fjorårets ParaGym Challenge 2023 på Elverum. Foto: NGTF

Under apparatfinalene i Nord europeisk mesterskap i turn i Dublin fortsatte den norske medaljefangsten fra lørdagens lag- og mangekamp. Dagens navn ble Sebastian Sponevik som tok gull i hoppe med 14.200 og bronse i frittstående med 13.650. Jacob Gudim Karlsen gjennomførte en meget god finaleøvelse i ringer og sikret seg sølvet med 13.850. Ikke nok med det, Keisha Lockert imponerte også med sølv i en flott bom-øvelse til 12.950 poeng og en 4. plass i hopp. Til slutt avsluttet Joar Amblie med en bronse i svingstang med 12.750 poeng.

I tillegg til medaljevinnerne endte Juliane Tøssebro på 5. plass i bom, Selma Halvorsen på 7. plass i hopp og Christine Kubon og Keisha Lockret på henholdsvis 6. og 7. plass i skranke. På guttesiden endte Peder Skogvang på 7. plass i svingstang. Både landslagssjefer og landslagstrenere på gutte- og jenten-siden var godt fornøyd med resultatene og så mange gode prestasjoner undre et meget godt arrangert nord europeisk mesterskap!

Alle resultatene fra helgens konkurranse blir lagt ut her.

Gull og 2*sølv i Nord europeisk under lag og mangekamp

En fantastisk dag under Nord europeisk mesterskap i turn her i Dublin på lørdag hvor både jentene og guttene imponerte stort. Guttene vant lagkonkurransen med 311.250 poeng foran Irland og Sverige. Jentene gjorde også en svært god lagkonkurranse og endte med sølvet med 191.350 poeng med Irland på førsteplass og Island på tredjeplass. I mangekampen fortsetter Keisha Abdullah Lockert å imponere som nybakt norgesmester og ender 0.1 poeng unna bronsen på en fjerdeplass med 49.150 poeng. For guttene satte Sebastian Sponevik personlig rekord i mangekamp og tok sølvet med 79.300 poeng og det smakte nok ekstra godt etter en del skadeproblemer og operasjon.

Alle resultatene fra helgens konkurranse blir lagt ut her.

Et stort skår i gleden over en god norsk lagprestasjon var skaden til Sofus Heggemsnes. Han røk dessverre akilles under frittstående etter å ha ledet konkurransen etter fire apparater. Sofus er ved godt mot, men en operasjon og et lengere avbrekk venter da han er tilbake i Norge. Vi ønsker Sofus god bedring!

F.v.: Harald Wibye, Sebastian Skogvang, Peder Skogvang, Jacob Karlsen og Joar Amblie.
Foran i rullestol sitter Sofus Heggemsnes. Foto: Valentyn Skrypin.

Av de andre norske som kjørte full mangekamp endte Joar Amblie på 8. plass med 77.600 poeng og Peder Skogvang på 11. plass med 77.200 poeng. Gledelig er det også å se at Jacob Karlsen er tilbake etter den alvorlige bruddskaden i leggen tidligere i år og kjører en veldig bra øvelse i ringer til 13.9!

Landslagssjef Robert Hirsch var fornøyd med lagprestasjonen til tross for en et alvorlig skade og noen få fall. Han kunne også fortelle at det var mange gode enkeltprestasjoner, blant annet med Sebastian sin mangekamp og Jacob sitt comeback i ringer.

På jentesiden var det flere som gjorde en god konkurranse og i tillegg til Keisha endte Christine Victoria Kubon på en flott 6. plass med 48.250 poeng, Juliane Tøssebro på 11. plass med 47.300 poeng, mens Selma Halvorsen endte på en 20. plass, Mali Neurauter på en 23. plass og Olivia Bergem på en 30. plass.

F.v.: Christine Victoria Kubon, Antonio Egri (bak), Keisha Lockert, Olivia Bergem (bak), Selma Halvorsen,
Mali Neurauter og Juliane Tøssebro. Foto: Joanna Uracz

Landslagssjef Antonio Egri var selvfølgelig både fornøyd og stolt av lagets prestasjoner. Hovedmålet var å komme på pallen med lag og det ble ett steg opp med sølv etter to år med bronse så det kunne han ikke vært mer fornøyd med. Videre kunne han fortelle at Keisha fortsetter å vise god form og han er ekstra stolt over at samarbeid med både landslag, klubb og skole fungerer så godt og hennes fremtid er meget spennende. Et ungt talent som kommer til å ta nye steg. Antonio avslutter med å si at han er fornøyd og stolt over hele laget og det er mer på vei med seks apparatfinaler i morgen, søndag.

.

Norges Gymnastikk- og Turnforbund i samarbeid med Arendals Turnforening inviterer til Norgesmesterskap i TeamGym junior 23-24.november

Påmeldingsfrist innen fredag 22. oktober 2024.

Her kan du følge en link til Arendals Turnforening nettside hvor du kan laste ned invitasjonen og påmeldingsskjema.

Årets siste mesterskap for turn kvinner og turn menn, Nord europeisk mesterskap, avholdes 21. – 22. september i Dublin, Irland. Seks jenter og seks gutter er klare for å kjempe om edelt metall. Nord europeisk mesterskap består av de nordiske landene i tillegg til de britiske landene og dette er en veldig fin konkurransearena for våre gymnaster.

I år tas konkurransen opp til ett ekstra nivå da konkurransen skal gå på podium og hallen ser fantastisk ut. Mesterskapet er en del av et større arrangement i Dublin i år. Konkurransen skal gjennomføres i Sport Irland National Indoor Arena og mer info om konkurransen finner dere på det irske forbundet sine sider her. Livescore turn menn finner dere her, turn kvinner her og resultater vil bli publisert her. Det vil være mulig å følge konkurransen via livestream mot betaling her.

Hvem turner for Norge

Turn kvinner
Christine Victoria Kubon, Bergens TF
Juliane Amalie Tøssebro, Bergens TF
Keisha Abdullah Lockert, Oslo TF
Mali Trongmo Neurauter, Oslo TF
Olivia Laszlo Bergem, Oslo TF
Selma Andrea Halvorsen, Oslo TF

Turn menn
Harald Wibye, Bergens TF
Sofus Heggemsnes, Oslo TF
Peder Skogvang, Oslo TF
Joar Amblie, Oslo TF
Sebastian Sponevik, Hoppensprett Turn
Jacob Karlsen, Oslo TF

Godt å se Jacob tilbake i landslagsdrakt etter den stygg bruddskaden i leggen i vinter/vår!

Når turner det norske laget
Lørdag 21. september gjennomføres mangekamp/lag og kvalifisering til apparatfinaler. Guttene skal i aksjon i subdivisjon 1 kl. 10.00 lokal tid (kl. 11.00 norsk tid) og jentene skal i aksjon i subdivisjon 2 kl. 14.35 lokal tid (15.35 norsk tid).

Lørdag 22. september er det klart for apparatfinaler og de starter kl. 10.05 lokal tid (11.05 norsk tid). Mer informasjon kan dere finne i konkurranse planen her.

Fra 2. til 6. juli 2025 braker det løs på Nærbø, med Landsturnstevnet 2025 som det store høydepunktet. Gymnaster fra hele landet samles for å delta på en helg full av idrettsglede, fellesskap og fantastiske aktiviteter. Det blir oppvisninger, workshops og utflukter på vakre Jæren, et område kjent for sin rike natur og fantastiske strender. Arrangører Nærbø Turnforening og Ålgård Turnforening ønsker alle hjertelig velkomne.

For alle aldre og nivåer. Uansett om du er en erfaren turner eller nybegynner, er Landsturnstevnet åpent for alle mellom 13 og 99 år. I tillegg til workshops og utflukter kan man nyte de sosiale kveldene hvor både ungdom og voksne kan knytte nye vennskap og ha det gøy sammen.

Mer enn bare turn. Det sosiale står som nevnt i fokus under Landsturnstevnet. For de unge arrangeres det en skikkelig «Jærsk» ungdomskveld med musikk, dans og morsomme konkurranser som melkespannholding og «konebæring». De voksne kan glede seg til en countrystil-kveld med langbord, god mat fra grillen og live-musikk.

Opplev den varme Jærske gjestfriheten. Lokalbefolkningen på Jæren er kjent for sin vennlige og åpne holdning, og de gleder seg stort til å ønske deltakere fra hele landet velkommen til Nærbø. Med en lang tradisjon for dugnadsånd og fellesskap, vil de lokale være på plass for å sikre at alle føler seg hjemme. Jæren er ikke bare kjent for sin vakre natur og strender, men også for sine mattradisjoner. Under stevnet vil du kunne smake på lokalmat fra de beste produsentene i området – et innblikk i den rike mat- og kulturarven som regionen er så stolt av. Fra turer langs de majestetiske strendene, til rundtur på lokale gårder og produsenter av lokalmat, er det mye å oppdage.

Bli med og skap minner for livet! Påmeldingsfristen er satt til 15. november 2024, så det er ingen tid å miste. Finn ut mer på gymogturn.no og meld deg på for en sommeropplevelse du sent vil glemme.

Følg med på hjemmesiden og de sosiale kanalene til Landsturnstevnet 2025 for å holde deg oppdatert. Disse vil oppdateres jevnlig!
Hjemmeside: gymogturn.no/landsturnstevnet-2025/
Instagram: @algardturnforening
Facebook: Informasjon kommer!

Olympiatoppens trenerutviklingsprogram Trenerløftet, skal i gang med nye kull på Trenerløftet 1 og Trenerløftet 2 som starter opp våren 2025.

Prosjektet tar utgangspunkt i Olympiatoppens modell for trenere i norsk toppidrett:

  • Idrettsfaglig kompetanse
  • Ledelses- og relasjonskompetanse
  • Kompetanse til å lede seg selv

Deltaker på Trenerløftet 1 skal gjennom 18 måneder og 15 besøk/veiledninger, og trener veiledes av en erfaren og skolert veileder fra Olympiatoppen. Det er et mål å videreutvikle kompetansen til unge, talentfulle trenere som trener unge, talentfulle utøvere.

I tillegg til å få besøk av en veileder i trenings- og konkurransesammenheng, samles trenerne i hver region seks ganger i løpet av året for erfaringsutveksling, nettverksbygging og kunnskapsutvikling.

Søknadskriterier for Trenerløftet 1

  • – Treneren må ha klare ambisjoner om en trenerkarriere
    • – Treneren må være motivert for å være med og dele erfaringer i en gruppe sammen med andre motiverte, dedikerte og talentfulle trenere.
    • – Treneren må være trygg på at deltakelse i Trenerløftet vil bidra positivt til egen og utøvernes utvikling.
    • – Søkeren må være trener for en gruppe utøvere (primært der en eller flere utøvere kan defineres som morgendagens toppidrettsutøver) nå og gjennom hele perioden
    • – Søkeren må ha tilhørighet til et godt utviklings- og klubbmiljø som støtter trenerens kompetanseutvikling. Vi vil også legge vekt på trenerens rammevilkår (arbeidskontrakt, støtte, og mulighet til å fokusere på trenervirket)
    • – Søkeren må ha grunnleggende trenerutdanning (minimum Trener 2) i eget særforbund. Annen relevant idrettslig utdannelse kan telle positivt
    • – Søkeren må ha, og kunne vise til, en sterk motivasjon for å utvikle seg videre som trener, samt ha et personlig mål om å forbli trener

    Trenerløftet 2 har lignende form og metode som Trenerløftet 1, og består av følgende gjennom 18 måneder:

    • – Veiledning – en veileder fra Olympiatoppen besøker treneren i trenings og konkurransesituasjon 15 ganger gjennom 18 måneder. Veileder og trener vil sammen bestemme, og jobbe med trenerens utviklingsmål.
    • – Fellessamlinger – trenerne samles seks ganger gjennom perioden (18 måneder) for å utveksle erfaringer, knytte nettverk, og fortsette læringen sammen.

    Søknadskriterier for Trenerløftet 2 finner du her

    Ønsker du å søke Trenerløftet 1 og 2 må det legges ved et anbefalelsesbrev fra særforbundet (trenerutviklingsansvarlig, sportssjef eller landslagssjef) i tillegg til et anbefalelsesbrev fra arbeidsgiver (idrettslag/særforbund/toppidrettsgymnas el.). Vedleggene må være klare før du begynner på søknadsprosessen, og lastes opp underveis. Begynn derfor søknadsprosessen i godt tid!

    Søknadsperioden er 15. september til 15. oktober for Trenerløftet 1 og 2

    Eventuelle spørsmål kan rettes til avdelingsleder kompetanse, Christine Ellingsen, e-post christine.ellingsen@gymogturn.no




    I perioden 2019-2021 har det vært gjennomført en omfattende omorganisering på administrativt nivå i Norges Gymnastikk- og Turnforbund. I tillegg har flere kretser blitt sammenslått og fått ny struktur som følger idrettskretsenes grenser. Det neste skrittet for organisasjonen er å se på den politiske organiseringen, og kretsledermøtet i januar 2023 besluttet å nedsette et utvalg bredt sammensatt av representanter fra forbund, krets og klubber. Utvalgets oppgave var å evaluere den gjennomførte omorganiseringsprosessen, samt se på rolle-, oppgave- og ansvarsfordeling i NGTF, med mål om å organisere forbundet vårt best mulig med tanke på fremtiden, medlemmene våre og de oppgaver og ressurser vi er satt til å forvalte. 
    Målsettingen for arbeidet er å bidra til en ny, forenklet og mer effektiv organisasjon.

    Rapport organisasjonsgjennomgang 2023-2024.

    Utvalgets rapport med anbefalinger ble presentert for forbundstinget i mai 2024. Før forbundsstyret beslutter hvordan anbefalingene skal følges opp videre, er det ønskelig med en bredere høring i organisasjonen. Gjennom et spørreskjema inviteres lag, kretser, styreoppnevnte komiteer, ansatte og andre interessenter til å komme med innspill, synspunkter og kommentarer til utvalgsrapportens anbefalinger.

    Utvalget har konkludert med seks prioriterte områder hvor det er gitt anbefalinger på hvert enkelt område:

    1. Kretsstyrer

    2. Tekniske komiteer

    3. Utvalg

    4. Paraturn

    5. Økonomi på kompetansearbeidet

    6. Aktivitetene

    Høringen besvares digitalt gjennom forms.

    Høring av organisasjonsgjennomgang 2023-2024.

    Det er formulert konkrete spørsmål til de ulike områdene basert på anbefalingene som utvalget har gitt. I tillegg er det åpne spørsmål på hvert område hvor mer generelle tilbakemeldinger eller andre innspill til det enkelte området kan gis. Det er mulig å sende inn svar til alle eller deler av rapportens prioriterte områder.

    Frist for å besvare og sende inn skjema er 20. oktober 2024.

    Under helgens NM i turn kvinner og turn menn var eliten i Norge samlet i Ulsteinvik for å konkurrere om medaljer, kongepokal og retten til å kunne kalle seg Norgesmester i turn. IL Hødd Turn sørget for en flott ramme rundt konkurransen i Ulsteinhallen, hvor det ble en tøff kamp om seieren på både kvinne- og herresiden. Vi kan nå gratulere Keisha Lockert og Sofus Heggemsnes, begge fra Oslo Turnforening, som individuelle Norgesmestre i turn.

    På lørdag var det duket for mangekamp for både turn kvinner og turn menn. På kvinnesiden stilte 45 spente gymnaster til start. På forhånd var det forventet en jevn kamp om kongepokalen mellom de fremste kvinnelige gymnastene, og jevnt skulle det bli. Det var spenning hele veien når både de etablerte landslagsturnere og jentene som er førsteårsseniorer viste turn på et høyt nivå. Til slutt var det Keisha Lockert fra Oslo Turnforening som trakk det lengste strået med 49.550 poeng. Keisha imponerte gjennom hele konkurransen og tok en vel fortjent seier og ble kronet med kongepokal i en alder av 16 år. Christine Kubon fra Bergens Turnforening tok andreplassen med 48.500 poeng, mens lagvenninne Juliane Tøssebro tok tredjeplass med 47.850 poeng.

    I lagkonkurransen vant Oslo Turnforening et overlegent gull med en poengsum på 145.500. På andreplass fulgte Nedre Glomma Turn med 137.000 poeng, mens Oslo Turnforening 2 tok tredjeplass, kun 2.000 poeng bak andreplass.

    Landslagssjef turn kvinner, Antonio Egri, var svært fornøyd med nivået som ble vist i konkurransen.

    «Denne NM-konkurransen gjorde meg utrolig stolt av hele turn kvinner-familien. Det var ikke bare rekordmange gymnaster som stilte til start, det var også et veldig høyt nivå på flere gymnaster enn vi har blitt vant til å se. Dette viser at det er gjort mye bra arbeid i turn kvinner-miljøet i det siste og at fremtiden ser spennende ut.
    Stor applaus til både gjengen fra Bergens Turnforening med Christine Kubon og Juliane Tøssebro på henholdsvis 2.- og 3. plass, og til Oslo Turnforening som hadde flere gymnaster innenfor topp 10. Til slutt må vi også gratulere vår nye Norgesmester, Keisha Lockert fra Oslo Turnforening! Vel fortjent kongepokal.».

    Fra venstre: Christine Kubon (Bergens TF), Keisha Lockert (Oslo TF) og Juliane Tøssebro (Bergens TF)

    Også på herresiden var det spenning helt frem til siste apparat blant de 11 gymnastene som stilte til start. Det var en jevn konkurranse hvor det til slutt utviklet seg til en gullkamp mellom to gymnaster fra Oslo Turnforening, Sofus Heggemsnes og Peder Skogvang. Etter det siste apparatet var det Sofus som sto igjennom som vinner og kunne strekke hendene i være og juble for NM-gull med en poengsum på 77.800. Peder fulgte like bak og tok andreplass med 77.050 poeng. På tredjeplass fulgte Joar Amblie med 75.650 poeng, også han fra Oslo Turnforening. Joar tok steget opp på pallen for første gang i en mangekamp i NM senior.

    Med tre turnere på pallen vant Oslo Turnforening lagkonkurransen foran Bergens Turnforening som tok sølv.

    Det ble ikke delt ut kongepokal til Norgesmesteren i turn menn da Norges Idrettsforbund stiller krav til minimum 15 deltakere for å dele ut kongepokal. Vi gratulerer uansett Sofus med Norgesmestertittelen.

    Foto: Oslo Turnforening. Fra venstre: Peder Skogvang (Oslo TF), Sofus Heggemsnes (Oslo TF) og Joar Amblie (Oslo TF).

    På søndag var det tid for apparatfinaler som igjen bød på flotte prestasjoner. På jentesiden ble gullene søsterlig fordelt med fire ulike vinnere.

    Bom: Hannah Ifeanyi, Oslo TF (11.800 poeng)
    Frittstående: Keisha Lockert, Oslo TF (12.850 p)
    Hopp: Amalie Norvang Dalene, Nedre Glomma Turn (12.950 poeng)
    Skranke: Juliane Tøssebro, Bergens TF (11.850 poeng)

    På herresiden ble det fire ulike vinnere. Det ble også en spektakulær avslutning i svingstang der flere av gutta prøvde seg på nye slippmomenter til stor glede for et entusiastisk publikum. Følgende gymnaster i turn menn vant gull i apparatfinalene:

    Bøylehest: Peder Skogvang, Oslo TF (12.650 poeng)
    Frittstående: Peder Skogvang, Oslo TF (13.250 poeng)
    Hopp: Harald Wibye, Bergens TF (13.975 poeng)
    Ringer: Sebastian Sponevik, Hoppensprett Turn (13.150 poeng)
    Skranke: Harald Grimsrud Wibye, Bergens TF (13.650 poeng)
    Svingstang: Peder Skogvang, Oslo TF (13.250 poeng)

    Fullstendig resultatliste fra alle konkurransene i NM her.

    Foto: Arne Flatin

    Til slutt ønsker vi å rette en stor takk til IL Hødd Turn for et fantastisk mesterskap. President i NGTF, Torgeir Røinås Pedersen, var selv til stede i Ulsteinvik og ble imponert over arbeidet arraangørklubben har lagt ned.

    «Hødd IL er en klubb uten ansatte ressurser, og det å gjennomføre et så stort arrangement slik dette ble gjort er intet annet en imponerende. En fantastisk gjeng med ildsjeler gjorde at alle følte seg ivaretatt og møtt på sine behov fra de kom til de dro. Tusen takk til alle i IL Hødd Turn som bidro til at dette virkelig ble et Norgesmesterskap vi sent vil glemme.».

    «Så må jeg også nevne de flotte utøverne våre. Du blir alltid møtt med entusiastiske smil og praten sitter løst. Jeg er utrolig stolt over det dere gjør og det dere er! Trenere og dommere må også fremheves. Det å se den omsorgen og ivaretakelsen som alle de flotte trenerne våre gir våre gymnaster er et tydelig eksempel på at verdiene våre praktiseres i turnfamilien. Dere er store og gode forbilder for de vi er satt til å ivareta, nemlig gymnastene våre.
    Så har vi en fantastisk gjeng med dommere som stiller opp helg etter helg. Dere sørger for at vi kan avholde NM og at tidsskjemaer følges og gymnastene blir evaluert på en objektiv og korrekt måte. Jeg gleder meg til neste gang vi er samlet»

    Kretstinget for Innlandet Gymnastikk- og Turnkrets skal arrangeres 8. mars 2025, og i den forbindelse skal hederstegnutvalget starte sitt arbeid for å legge frem en innstilling til kretsstyret, på kandidater som skal tildeles medalje.

    Vi oppfordrer klubber/grupper til å sende inn forslag på aktuelle kandidater til Forbundets kretsfortjenestmedalje (sølv eller gull).

    Forbundets kretsfortjenestmedalje kan tildeles:

    Personer som ved sitt arbeid gjennom flere år har gjort en innsats av meget høy verdi for gymnastikk og turn. Medaljen kan tildeles personer som har utført et administrativt og/eller praktisk arbeid på lags-, krets- eller forbundsplan, selv om disse personer ikke er medlem av noe lag tilsluttet forbundet. Medaljen kan tildeles aktive deltakere på høyt nasjonalt nivå.

    Retningslinjene i sin helhet finner du på www.gymogturn.no 

    Følgende innhold må være med i søknaden:

    • Navn, adresse, fødselsdata
    • Klubb/gruppetilhørighet
    • Verv kandidaten har hatt (tidspunkt – årstall fra-til)
    • Hva har kandidaten gjort (tidspunkt – årstall fra-til)
    • Hvilke utmerkelser har kandidaten fått i egen forening?

    Forslag kan sendes pr. e-post til: InnlandetGTK@gymogturn.no

    FRIST FOR INNSENDING ER SATT TIL 1. DESEMBER 2024