Turn kvinner
Amalie Norvang Dalene
Anna Fozia Vik
Aurora Walen Arnesen
Christine Victoria Kubon
Hannah Onyinye Ifeanyi
Julie Dicko Erichsen
Keisha Abdullah Lockert
Olivia Laszlo Bergem
Selma Andrea Halvorsen
Serina Kvæstad
Alexandra Ore
Ameli-Mari Solli
Anna Jørgensen
Lea Hammer
Leah Kristine Aarum
Lilja Nordmark Hagerup
Nora Hermansen Jordhøy
Pernille Strøm
Antonio Egri
Joanna Uracz
Norges Gymnastikk- og Turnforbund har utarbeidet en handlingsplan for antidoping, delt inn i fire tema:
- Overordnede føringer
- Risikofaktorer
- Modell for implementering av antidopingarbeidet
- Mål og tiltak
Antidopingarbeidet handler mye om å forebygge i det daglige, og det må arbeides kontinuerlig på alle nivåer. Antidoping Norge har laget gode hjelpemidler for ulike målgrupper.
Ren Utøver gir elementær antidopingopplæring på en morsom og tilgjengelig måte. I NGTF settes det krav til at utøvere på landslag har gjennomført denne opplæring ved inntreden i et landslag.
Antidoping Norges forebyggende program som utfordrer klubber og lag til å utvikle sin egen antidopingpolicy. NGTF setter krav til at lag med landslagsutøvere gjennomfører dette programmet når de har utøvere på noen av våre landslag.
Hermod Buttedahl
Forbundstinget i 2016 vedtok toppidrettssatsing innen de fire grenene, deriblant turn kvinner. I strategisk plan s. 2-3 står det: Toppidrett defineres av Olympiatoppen som trenings- og forberedelsesarbeid på linje med de beste i verden. Arbeidet fører til jevnlige prestasjoner på internasjonalt toppnivå. Idretten er for disse utøverne en hovedbeskjeftigelse. NGTF har langsiktige målsetninger, og i den sammenheng er det viktig med utviklingsarbeid rettet mot «morgendagens toppidrettsutøvere». Morgensdagens toppidrettsutøvere er definert som «de som på varierende alders- og prestasjonsnivåer driver omfattende kvalitetsutvikling gjennom en langsiktig progresjonsplan som normalt vil føre fram til internasjonalt toppidrettsnivå».
Dette arbeidet er allerede godt i gang. I oktober 2017 ble Laurens van der Hout ansatt som landslagssjef for å være med å løfte satsingen, med blant annet flere årlige samlinger og deltakelse på internasjonale konkurranser. Birgit Vallestrand tok over sjefsrollen i 2020 og jobbet hardt med utviklingsmodellen, der målet var å holde på gymnastene og øke prestasjonsalderen og forbedre prestasjonskulturen,
Tiltakene som er gjort her, har vist seg i positiv forstand, gjennom deltagelse i flere internasjonale konkurranser: Julie Dicko Erichsen deltok i OL 2020 i Tokyo, og 5 gymnaster har kvalifisert seg til VM i Liverpool i 2022.
Antonio Egri ble ansatt som landslagstrener høsten 2022 og vil videreføre planene i landslagsmodellen som forgjengeren hans utviklet. Egri er ansatt frem til desember 2024, med mulighet for forlengelse