Skip to content
NGTF

Om NGTF

Uno-X Forsyning

Uno-X Forsyning AS eies av forretningsområdet Uno-X Energi i Reitangruppen.

Selskapet drifter Uno-X Energi systemets tankanlegg langs norskekysten, og kjøper inn alt drivstoff som selges fra energistasjonskjedene YX, YX /7 Eleven, YX Truck og Uno-X.

Tilsammen har kjedene rundt 500 utsalgssteder, og er nest største aktør på veidrivstoff i Norge.

Målet er å gjøre virksomheten fornybar ved å gradvis erstatte fossilt innhold i flytende drivstoff med fornybart, helt uten bruk av palmeoljeprodukter. Uno-X Forsyning sponser det det norske landslaget turn menn.

TURN | ERIN

TURN | ERIN Brands er en ledende gymnastikkbedrift som distribuerer konkurranseklær, treningsklær og utstyr til gymnaster rundt hele verden. Merkevaren representerer en eliteklasse av hardtarbeidende og bestemte utøvere som blir drevet av jakten på heder og ære.

TURN har revolusjonert turn menns antrekk og inspirert turnmiljøet for menn til å heve seg flere hakk. TURN leverer omfattende kolleksjoner innen tradisjonelle gymnastikklær, tilbehør og personlig utstyr laget spesifikt for turn menn.

ERIN er inspirert av kombinasjonen av makt og finesse, og lager produkter som balanserer stil, prestasjon og femininitet. ERIN tilbyr en spennende kolleksjon med leotards, håndbeskyttelser og tilbehør med fokus på spesialtilpassede lagdrakter designet og utviklet for turn kvinner.

MOT

MOT er et skoleprogram for ungdomsskoler og videregående skoler.

MOTs oppdrag er å utvikle robust ungdom, som inkluderer alle gjennom å styrke bevissthet og mot.

Motivasjonen for å etablere MOT-konseptet i 1997 var et sterkt ønske om å bidra positivt til mange av de utfordringene som samfunnet vårt står ovenfor; rusmisbruk, vold, kriminalitet, mobbing, psykiske vansker og utenforskap.

MOTs overbevisning er at å styrke ungdoms robusthet og mot er nøkkelen til å skape et varmere og tryggere samfunn.

Parcas

Mer informasjon kommer

Av-og-til

NGTF og AV-OG-TIL har inngått en samarbeidsavtale, som betyr at våre klubber og lag kan få tilgang til informasjon og materiell om idrett og alkohol helt gratis. 

AV-OG-TIL er en organisasjon som jobber for godt alkovett i situasjoner der alkohol kan gjøre spesiell skade eller være til ulempe for andre. En av disse situasjonene er idrett.

Hvordan vil vi egentlig ha det hos oss?
Målet med samarbeidet er å bidra til at klubbene diskuterer seg fram til interne retningslinjer som er realistiske å gjennomføre i praksis. Vi håper klubbene vil ta seg tid til å reflektere litt over spørsmålene: Hva er greit, og hva er ikke greit? Hvordan vil vi egentlig ha det hos oss?

Bli med i Se & bli sett!
Gode trenere og ledere opptrer etter Se & bli sett-prinsippet: De ser om utøverne trives, og de evner å motivere til ekstra innsats gjennom tillit og inkludering. De vet også at de selv blir sett – at de er rollemodeller – og de er tydelige på at idrett og alkohol ikke hører sammen.

Unisport

Unisport er markedsledende leverandør av idrettsfasiliteter i Norden og leverer totalløsninger for hallinnredninger og idrettsanlegg. Selskapet har lang erfaring innenfor turn og gymnastikkutstyr.

Nordic Choice Hotels

Med hotell på over hundre destinasjoner i Norden finnes det nesten alltid et alternativ i nærheten av hallen. Nordic Choice Hotels tilbyr våre medlemmer 20% rabatt på Quality og Clarion, og 15% rabatt på Comfort og Clarion Collection, møteromsleie med opptil 50% rabatt og dagpakker med 10% rabatt. For å booke rom bruk rabattkode: 6616. All informasjon, inkludert gruppebooking, kurs og konferanse finner du på lenken under.

Avtaleperioden strekker seg til utgangen av 2021.

Gjensidige

NGTF har inngått avtale med Gjensidige Forsikring. Dette gjelder grunnforsikring, utvidet forsikring for konkurranseutøvere og for trenere.

SAS Sportsreiser

SAS’ spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. Du får for eksempel med deg inntil 2 stk. bagasje à 23 kg kostnadsfritt (skipose, sykkel eller golfbag maksvekt 23 kg kan inngå som en av disse). Du har også full refusjon av billetten frem til en dag før avreise. I tillegg til alt dette opptjener forbundet/klubben/laget ditt SAS Credits på hver reise som igjen kan brukes til nye reiser! NGTFs kode: TURN999