Skip to content
NGTF

Personvern i NGTF

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://gymogturn.no

Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF) er et særforbund knyttet inn under Norges Idrettsforbund (NIF) og følger NIFs retningslinjer for behandling av personopplysninger.

I NIFs personvernerklæring finner du informasjon om hvilke behandlinger som gjøres av personopplysninger i idretten generelt og du finner dine rettigheter med hensyn på personopplysninger.

NGTF behandler i tillegg personopplysninger tilknyttet vårt særforbund. Vår personvernerklæring gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for at vi i NGTF skal kunne gi våre medlemmer og andre vi jobber med, gode og tilpassede tjenester.  Dette er beskrevet videre her.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Medlemsopplysninger

NGTF benytter Mysoft som sitt medlemsregistreringssystem. Omlag halvparten av klubbene benytter i dag dette systemet. I tillegg vil alle med konkurranselisens og trenerlisens være registrert i Mysoft. I medlemsregistreringssystemet er det innhentet navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Opplysningene om deg som medlem danner grunnlag for organisering av aktiviteten i det enkelte lag, og lisenshåndtering på forbundsplan.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle organisasjoner er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av våre nyhetsbrev, informasjonsskriv og invitasjoner. For at vi skal kunne sende deg informasjon må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke med andre og e-post adressen slettes ved avmelding.

Kontaktskjemaer for påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev/mail er det mulig å melde seg på kurs og seminarer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangement.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt  bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for deg som besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Om du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på din datamaskin må du selv slå av funksjonen i nettleseren din.

NGTF innhenter informasjon via:

Google Analytics – analyseverktøy hvor vi kan lese aktiviteten på nettsiden vår.

Om du på vår nettside ønsker å finne klubber i nærheten av deg blir det satt en lokasjonscookie i søket. Ønsker du ikke å oppgi lokasjon kan dette avslåes og du kan isteden søke ved å velge krets og finne klubber via kartet.

Om du besøker våre innloggingssider, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

Norges Gymnastikk- og Turnforbund

markunread_mailboxPostboks 5000, 0840 Oslo
homeSognsveien 73, Oslo
Org. nummer: 970 232 796