Skip to content
NGTF

Kurs og utdanning

Bedre klubb

Bedre klubb er et utviklingsverktøy laget av Norges idrettsforbund (NIF), som skal gjøre det lettere å drive og utvikle idrettslag. Verktøyet er bygget opp som en spørreundersøkelse hvor idrettslagene skal svare på spørsmål innenfor syv grunnleggende organisasjonsområder.

E-læringskurs
Idretten som arbeidsgiver

Kurset retter seg mot idrettslag som har ansatte eller vurderer å ansette daglig leder, administrasjonssekretær, trenere, instruktører eller lignende. Når du har gjennomgått kurset håper vi at du har fått en forståelse av styrets rolle og ansvar som arbeidsgiver.

Du kan logge deg ut av kurset underveis. Ved neste pålogging vil du kunne fortsette kurset. Logg inn med din bruker på MinIdrett.

Innføring i styrearbeid

Som en del av kurset får du innsikt i idrettens organisering og hvilket ansvar du har som styremedlem. Kurset gir en oversikt over viktige lover og regler som styremedlemmer må forholde seg til, og du får gode råd om verktøy til det praktiske arbeidet.

Beregn 45 minutter til gjennomføring av kurset. Du kan logge deg ut av kurset underveis. Ved neste pålogging vil du kunne fortsette kurset. Logg inn med din bruker på MinIdrett.