Skip to content

Agder Gymnastikk- og Turnkrets med Kristiansands Turnforening som teknisk arrangør inviterer til Storkretsturnstevne 2024!

Se mer informasjon i vedlagt invitasjon!

En dag hvor vi viser frem det vi har lært gjennom året. Delta med juleoppvisning, oppvisningsprogram fra stevner, frittstående program eller annet som viser bredden og idrettsgleden ved å drive med gym og turn.

Publikumspokalen deles ut i de eldste klassene.

Det blir gjennomgang for stevneprogrammene til Vestlandsturnstevnet, søndag 01.oktober

Sted: Klepp Turnhall

Tidspunkt:
Bygdefest Nivå 2: kl. 12.00 – 1430
Kvinnelige Veteraner Nivå 2: kl. 1500. – 17.30

Se mer informasjon i vedlagt invitasjon.

Viqueens Cheerleaders og Nordstrand Turn har gått sammen for å arrangere en Camp for både turnere og cheerleadere i Oslo Turnforening sine lokaler på Hasle.

Campen er fra klokken 09.00 til 15.00 begge dager hvor man blir trent av kjempe flinke turntrenere fra Oslo Turnforening, og internasjonale cheerleading trenere som er blandt de beste i verden.

Det kommer til å bli masse lek og morro. Utøverene som deltar vil få mulighet til å prøve masse nye og utfordrende ting sammen med flinke trenere.

Arrangementet er åpent for både gutter og jenter i alderen 13 år og oppover.

Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets, med Klepp IL gymnastikk og turn, som teknisk arrangør, inviterer til Vestlandsturnstevne for voksne helgen 14. – 16.juni 2024.

Se mer informasjon i vedlagt invitasjon.

Neste Golden Age Gym Festival arrangeres i Burgas, Bulgaria 22.-27. september 2024.

Her finner dere informasjon om arrangementet.

Hoveddelen av fellesprogram/oppvisningsprogram til kretsturnstevnet på Nærbø 2023 er ferdig.

I år blir dette formidlet på facebook og koster som andre år 250 kroner.  Vi har laget egen privat facebookgruppe, og treneren som skal ha programmet blir invitert i denne gruppen. 

De foreningene som er interessert, betaler til Synnøve Obrestad Skrettingland på vipps, tlf. 924 08 122, med opplysning om hvem som er trener som skal ha tilgang til facebookgruppen. 

Vi tror at dette kan fungere, og at spørsmål om oppvisningsprogrammet kan legges i denne gruppen og at da alle får samme svar.

Nærbø TF har satt opp tid for gjennomgåelse søndag 16. oktober kl. 16.00 på Motland skule. 

Turngruppa i Stord IL og Vestland Gymnastikk og Turnkrets inviterer til Kretsturnstemne for vaksne på Stord, Vikahaugane sportssenter, 20.-22.mai 2022

Bestillingsskjema lenker og bestillingsskjema stevnemedaljer sendes på e-post til: reidunbakke73@gmail.com