Skip to content

DGI Verdensholdet beveger verden. Nå kommer de til Sola fra 15. juni og avslutter med et gratis show i Åsenhallen lørdag 22. juni.

Dette er gratis for ALLE da vi ønsker at vise frem fantastisk gymnastikk og fremme idretts og bevegelsesglede i hele kretsen. 

I løpet av 2023-24 skal Verdensholdet besøke totalt 12 land, ha 150 show og holde 200 workshops med over 14.000 deltakere med målet om å «bevege verden». Gymnastene har fått frem store smil hos barne i Argentina og inspirert gymlærere i Mexico. Og i deler av lagets oppvisning har lokale i Malasia og Sør-Korea blitt invitert med på gulvet. Det handler om at alle kan være med, og at bevegelse skal være gøy og gi lyst til mer.

I Norge og på Sola skal Verdensholdet ha workshops for flere av kommunens skoler og vise showet «Kata» som en fantastisk avslutning på deres norgesopphold. Sola turn håper å inspirere både elever ved skolene, lærere og ikke minst turnforeninger i regionen til å videreutvikle sine tilbud og turnprogram.

Der vil i forbindelse med showet være åpen hall for tilskuere så de har mulighet for at prøve turn på egen kropp etter de har sett det fantastiske show.

Vi ønsker å invitere dere til show i Åsenhallen lørdag 22. juni, kl. 12.00 – 14.00

Åpen hall etter showet!

Hold av dato, mer informasjon kommer!

Konkurranse i troppsgymnastikk og gym for life.
Se mer i vedlagt invitasjon.

Oppvisningskonkurranse, mer informasjon kommer.

Se vedlagt invitasjon og påmeldingsskjema.

Hamar troppsfest er en vennskapskonkurranse der alle klasser i troppsturn kan delta. Ingen vil bli bedømt eller rangert.

Hammerfest Turnforening inviterer til Kretsturnstevne 31.mai.-2.juni 2024.
Se mer informasjon i vedlagt invitasjon.

Barnekretsturnstevnet Nord 2024.
Se mer informasjon i vedlagt invitasjon.

Se mer informasjon i vedlagt invitasjon.

Troppskonkurranse for rekrutt, junior, senior, åpen klasse og åpenklasse 11+