Skip to content

Trenerkonferanse er 2 dager med masser av god inspirasjon! Der vil være felles foredrag som vil ta opp viktige emner i sporten og der vil være valgmoduler hvor man selv kan velge.
I valgmodulerne vil der være 3 forskjellige moduler og velge imellom som vil omfatte forskjellige ålgrupper. Det kan være en modul som er inspirasjonsmodul for gymlek, styrketrening for dem der vil toppe og skadeforebyggende trening. Der vil også være moduler hvor man kan øve seg på å sikre ulike hopp eller hvordan man kan lage en god oppvarmning.
Modulene vare ca.1,5 time og fungere ikke som et helt kurs, men som en inspirasjon og motivasjon for den nye sesong.

Mer informasjon kommer snart.  

NGTFs arbeidsgruppe gymnastikkhjul inviterer til årets andre nasjonale treningssamling. Samlingen er åpen for utøvere på alle nivåer, og arrangeres i Rygge 25.-26. mai 2024. Vi håper å se deg der!

Sted: Ryggehallen. Påmeldingsfrist: onsdag 15. mai. Påmelding sendes til: henrik.alvaer@gymogturn.no.

Mer informasjon finnes i invitasjonen.

Velkommen på vår populære rekruttsamling i Arendal, der du som gymnast får trene i en moderne flott turnhall med noen av landets flinkeste trenere!

Treningssamlingen er for alle rekrutter fra året man fyller 11 år til og med 13 år. Du kan delta uansett nivå, alle er velkomne!

Påmeldingen er åpen frem til fristen 1. september 2024!

Info om rekruttsamlingen
Programmet byr på mye inspirasjon for både gymnaster og trenere i alt fra tumbling, trampet, pegasus og frittstående i en topp moderne turnhall med noen av Norges absolutt dyktigste trenere! Her vil det være store muligheter til å bli en endda flinkere utøver, men også treffe kjente og nye venner!

Det er maks 120 ledige plasser! Først til mølla prinsippet gjelder.

Alle må stille med minimum én trener pr. 8 gymnaster pr. klubb til samlingen. Det forventes at klubbtrener er aktivt deltagende på samlingen og en vil ha muligheten til å tilegne seg ny viten både teoretisk og i praksis og få mye god inspirasjon og kunnskap til sin treningshverdag hjemme i egen klubb.

Hovedansvarlige trenere på samlingen vil styre innhold på hvert sitt ansvarsområde.

På gjensyn til en flott treningssamling på Sørlandet!

Ørland Turnforening arrangerer igen i år 3 sommercamps. Alle camps vil være i uke 32 og fordeles således:
Camp 1 (Teamgym rekrutt og junior 11-17 år): 5.-9. august
Camp 2 (Bredde 7-10 år): 5.-7. august
Camp 3 (Bredde 11-17 år): 7.-9. august

Mer info og invitasjon kommer!

Ørland Sparebank Open er en Nasjonal konkurranse for rekrutt, junior og senior, samt Konkurranse i åpen klasse og åpen klasse 11+
I åpen klasse bedømmes man ut i fra et forenklet reglement som er tilpasset de som ikke oppnår krav eller nivå i nasjonale klasser. Det skilles ikke på alder i åpen klasse, men om man melder seg på Åpen klasse 11+, må alle i troppen minimum fylle 11 år, samme år.

TGC er en treningsleir skapt for å kunne utvikle neste generasjons håpefulle gymnaster.
Vi vil både avholde treningscamp og det vil være trenerkurs med Gymnastics Academy!

Det blir masse turn-trening, overnatting og god stemning i turnhallen på Ålgård!

Dette er for 4.-7. klasse, på alle nivå som liker trampett, tumbling og stortramp! Helgen blir fylt opp med både trening og sosialt, og du vil få mulighet til å bli kjent med gymnaster fra flere andre klubber.

Vi vil ha med DEG!

Drammens Turnforening inviterer til konkurranse og treningssamling i troppsgymnastikk 25.-27. oktober i ROS Arena, Spikkestad. Drammens Turnforening Challenge (DTC) er en konkurranse for alle, topp som bredde, for små og store!

På DTC går turn og det sosiale hånd i hånd, og i tillegg til lørdagens konkurranse arrangeres det vennekveld med challenge lørdag kveld, samt treningssamling søndag. Temaet for årets vennekveld er Halloween, så her er det lov å lufte årets kostyme!

Det blir regional oppvisning for aspiranter og regional/nasjonal konkurranse for rekrutt, junior og senior. Vi følger NGTFs reglement for barneidrett.

Turn Kvinner (rekrutt, junior og senior)

Mer informasjon kommer

Lofoten Open er en nasjonal konkurranse for apparatturn kvinner og menn i Norge.
Følg med på våre hjemmesider www.kabelvagil.no for mer informasjon og påmelding.