Skip to content

I kombinasjon med den årlige paraturnfesten – ParaGym Challenge 2024 – ønsker Lørenskog Gymnastikklag og Stabekk Turnforening å invitere til en internasjonal vennskapskonkurranse 31. oktober til 3. november. Konkurransen vil bruke Special Olympics-regler innen Rytmisk Gymnastikk, Turn Menn og Turn Kvinner. Konkurransen vil være åpen for alle nivåer (nivå A – 4), hvor utøverne må konkurrere på samme nivå for alle apparater.

Overnatting og reiseutgifter må ordnes og betales av deltakerne selv, i tillegg til en deltakeravgift på 50 € per deltaker (utøver, trener, forelder). Avgiften vil dekke transport, lunsj (fredag og lørdag), og festmiddag lørdag kveld. Frokost er inkludert på eventuelt hotell. Det vil bli ordnet transport fra flyplass (Gardermoen) til hotellet, og fra hotellet til Kjenn-hallen.

Hotell: Thon Hotels Snø. Vennligst trykk her for hotellreservasjon!

Foreløpig tidsplan:
Torsdag 31. oktober: Ankomst internasjonale delegasjoner
Fredag 1. november: Divisjonering (alle konkurranseutøvere)
Lørdag 2. november: Finalen (alle konkurranseutøvere)
Søndag 3. november: Lavterskelaktivitet og oppvisning

For mer informasjon, last ned invitasjon lenger opp.
For å registrere din interesse, last ned ned skjemaet «Pre-registrering» øverst til høyre, og send inn til brendagarbin@hotmail.com. Endelig påmelding kommer ved et senere tidspunkt.

Viken og Oslo Gymnastikk og turnkrets inviterer til kretskonkurranse turn kvinner for alle jenter født 2013 eller tidligere i samarbeid med Lørenskog Gymnastikklag i Kjennhallen, lørdag 9 og søndag 10 mars 2024.

OBS! Kort påmeldingsfrist: 16 februar

Lørenskog Gymnastikklag inviterer til paraturnfest i gymnastikk og turn spesielt tilrettelagt for barn og unge med nedsatt funksjonsevne.

Lørenskog Gymnastikklag inviterer til turnfest for bredde, apparatturn jenter og gutter lørdag 4.november 2023.

Se mer informasjon i vedlagt invitasjon.

Lørenskog Gymnastikklag inviterer til treningssamling i kjennhallen’s turnhall
Søndag 26. mars Kl. 10.00-15.00