Skip to content

Molde Turnforening arrangerer i samarbeid med Møre og Romsdal Gymnastikk- og Turnkrets regional samling i troppsgymnastikk for region Midt-Norge.
Samlingen er for jenter og gutter i alderen 11+ (rekrutt, junior og senior). Tema for samlingen skal bli ekstra fokus i frittstående artisteri og vansker i tillegg til tumbling og trampett.

Guttesamling for alle mannlige troppsutøvere fra 13 år og oppover.
Vi oppfordrer også trenere å delta for erfaringsdeling, øvelse på sikringsteknikker og innlæring av nye elementer.

Målet med samlingen er at alle deltakerne skal ha det gøy med å lære nye elementer og bygge samhold mellom guttene i de forskjellige klubbene. Hovedfokuset for samlingen er doble saltoer, både fremover og bakover. Men viktigst av alt, skal vi ha det gøy!

Mandag 10. Juni skal det danske verdensholdet holde show i Stavernhallen fra kl. 18 – 20, og tirsdag 11. blir det mulighet for å melde seg på workshops, hvor man blir trent av verdensholdet.

Vi åpner for påmelding mandag 27.5 kl. 12:00 – da det er begrenset antall plasser for å kunne være med på disse. Det er 3 stk, 15:30-16:30 som er åpent for alle – gratis. 18-19:30 for alder 11-13 kr. 200 og kl. 19:30-21 for alder 14+ kr 200,-

Det ligger en rabatt ordning på showet på mandag, om man melder seg på en workshop.

European Gymnastics inviterer maks to trenere med gymnast til sitt årlige trener kurs i Thessaloniki, Hellas, 20. – 29. august 2024. Fristen for å søke om deltakelse til turn menn er 15. juni. Les vedlagt dokument for mer informasjon.

Foreløpig program for samlingen finner dere her.

Turn menn i samarbeid med regionsansvarlig i region midt, Edvard Roppen, og hovedtrener i Molde TF, Simen Øverås Andersen, inviterer til regionssamling 2 i region midt i Molde 21. – 23. juni for gymnaster fra 9 år og eldre. Les mer i vedlagt invitasjon.

Påmeldingsfrist er satt til 6. juni!

Velkommen til samling!

Treningstider:
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 09:00-14:00

Treningstider:
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 09:00-14:00

Treningstider:
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 09:00-14:00

Gå ikke glipp av en unik mulighet når Sandnes Turnforening inviterer gymnaster og trenere til en enestående workshop og konkurranse i tumbling med danske seniorlandslagstrener Oliver Bay og én av verdens beste powertumblere Rasmus Steffensen!

Helgen er tilrettelagt både for kompetanseheving av trenere med særlig fokus på tumbling baklengs og en treningssamling for gymnaster med fokus på personlig utvikling! I tillegg arrangerer vi en tumbling konkurranse på en 27 meter lang airtrack bane!

Hva kan du forvente å få ut av din deltakelse?
– Bli klokere på baklengs hopp på tumbling?
– Bli kjent med gymnastikkgrenen powertumbling.
– Bli flinkere på teknikk og metodik på bl.a. araber, flikk, whip-back, salto, skru og dobbel!
– Hvordan jobbe i praksis på best mulig måte som trener!
– En sjelden mulighet for å bli trent av noen av de beste innen tumbling!
– Veien fra begynner til Elite
– Styrketrening for gymnaster
…og mye mye mer!!!

NGTF og regionsansvarlig for region nord, Børge Johansen, inviterer til sommersamling i Tromsø 21. – 24. juni 2024. les invitasjonen for mer informasjon.

Påmeldingsfrist er satt il 7. juni.