Skip to content

Molde Turnforening arrangerer i samarbeid med Møre og Romsdal Gymnastikk- og Turnkrets regional samling i troppsgymnastikk for region Midt-Norge.
Samlingen er for jenter og gutter i alderen 11+ (rekrutt, junior og senior). Tema for samlingen skal bli ekstra fokus i frittstående artisteri og vansker i tillegg til tumbling og trampett.

TUIL Tromsdalen Turn har gleden av å invitere til en flott førjulskonkurranse, lørdag 7.desember i Tromsdalen.

Midt-Norsk Mesterskap i Troppsgymnastikk for rekrutt, junior og senior Nasjonale Klasser.

Mer informasjon og invitasjon kommer.

DGI Verdensholdet beveger verden. Nå kommer de til Sola fra 15. juni og avslutter med et gratis show i Åsenhallen lørdag 22. juni.

Dette er gratis for ALLE da vi ønsker at vise frem fantastisk gymnastikk og fremme idretts og bevegelsesglede i hele kretsen. 

I løpet av 2023-24 skal Verdensholdet besøke totalt 12 land, ha 150 show og holde 200 workshops med over 14.000 deltakere med målet om å «bevege verden». Gymnastene har fått frem store smil hos barne i Argentina og inspirert gymlærere i Mexico. Og i deler av lagets oppvisning har lokale i Malasia og Sør-Korea blitt invitert med på gulvet. Det handler om at alle kan være med, og at bevegelse skal være gøy og gi lyst til mer.

I Norge og på Sola skal Verdensholdet ha workshops for flere av kommunens skoler og vise showet «Kata» som en fantastisk avslutning på deres norgesopphold. Sola turn håper å inspirere både elever ved skolene, lærere og ikke minst turnforeninger i regionen til å videreutvikle sine tilbud og turnprogram.

Der vil i forbindelse med showet være åpen hall for tilskuere så de har mulighet for at prøve turn på egen kropp etter de har sett det fantastiske show.

Vi ønsker å invitere dere til show i Åsenhallen lørdag 22. juni, kl. 12.00 – 14.00

Åpen hall etter showet!

Mer informasjon kommer!

Mer informasjon kommer!

Guttesamling for alle mannlige troppsutøvere fra 13 år og oppover.
Vi oppfordrer også trenere å delta for erfaringsdeling, øvelse på sikringsteknikker og innlæring av nye elementer.

Målet med samlingen er at alle deltakerne skal ha det gøy med å lære nye elementer og bygge samhold mellom guttene i de forskjellige klubbene. Hovedfokuset for samlingen er doble saltoer, både fremover og bakover. Men viktigst av alt, skal vi ha det gøy!

Ålgård Turn arrangerer 2. Kretskonkurranse i Rogaland, mer informasjon kommer.

Trenersamling for alle trenere i kretsen, i regi av krets/troppsutvalget; teknisk arrangør er Ålgård Turn – Mer informasjon kommer

Troppsgymnastikk konkurranse for aspirant, rekrutt, junior og senior.
Tumbling, trampett og frittstående.
Konkurranse for alle nivåer.
Tak på 75 tropper. Så førstemann til mølla.

Invitasjon kommer seinere.