Skip to content

Kretsmesterskap for Innlandet Gymnastikk- og Turnkrets arrangeres i år på Rena 28.oktober.

Se mer i vedlagt invitasjon.

VOGTK og Spydeberg Turnforening inviterer til kretsmesterskap lørdag 11.november i Idrettshallen/Fjellheimen i Spydeberg.

Se mer informasjon i vedlagt invitasjon!

25.-26.11 arrangeres Austrian Open/Mozart Cup i Salzburg, Østerrike.

Invitasjon og direktiver finnes her: Dokumente (rhoenrad.at)

Gran IL Turngruppe ønsker velkommen til konkurranse i troppsgymnastikk og gymnastikkhjul i turnhallen på Hadeland Videregående Skole.

Vardal TF arrangerer i samarbeid med NGTF åpen nasjonal treningssamling 23.-24. september.

Påmeldingsfrist er 14. september. NB! Påmeldinger etter 7. september må sendes til gymogturn@gymogturn.no

Det arrangeres treningssamling i Spydeberg 13.-14. januar 2024.

Mer informasjon kommer

Sunn idrett inviterer til digital kurssamling for trenere i estetiske idretter søndag 3. september kl. 11.00-13.30: Kommunikasjon rundt mat, kropp og vekt.

Mange synes det kan være vanskelig å snakke om mat, kropp og vekt. Trenere spiller en viktig rolle i utøvernes liv, og hva de sier og gjør er derfor av stor betydning.

Kurset tar for seg følgende temaer: vekst og utvikling​, trener som rollemodell​, matglede og sunne idrettsmiljøer​ og bekymringssamtale​. Kurset legges opp som en workshop med innslag av caser som tilpasses estetiske idretter.

Kurset krever påmelding.

Meld deg på innen 28. august (post@sunnidrett.no)

Til orientering blir det til høsten også et fysisk kurs for utholdenhetsidretter. Dersom du mener det er ønskelig med flere grupper av idretter, ta kontakt.

Rygge Il Turn, i samarbeid med Norges Gymnastikk- og Turnforbund, har gleden av å invitere til Gymrullen i gymnastikkhjul for seniorer, juniorer og rekrutter.

Rygge IL er arrangør for NM i gymnastikkhjul 2023.

Arbeidsgruppe Gymnastikkhjul inviterer til dommerkurs i det nye internasjonale reglementet som tas i bruk internasjonalt fra januar 2023, og som vil være gjeldende i Norge fra og med høsten 2023. Det er store endringer, så alle aktive dommere må ha nytt kurs for å kunne fortsette som dommere.

Kurset er 22.-23. april på Idrettens hus, Ullevål Stadion.