Skip to content

VTGTK inviterer til troppsturnsamling for juniorene og seniorene i vår krets! Samlingen er for de som driver med troppsturn og er 13+ år. Denne treningssamlingen er også med overnatting for de som ønsker det. Det vil bli mye trening og muligheter for å bli kjent på tvers av klubbene.

Se mer informasjon i vedlagt invitasjon.

VTGTK inviterer til troppsturnsamling for rekruttene i vår krets! Samlingen er for de som driver med troppsturn og er født 2014-2011. Denne treningssamlingen er også med overnatting for de som ønsker det. Det vil bli mye trening og muligheter for å bli kjent på tvers av klubbene.

Se mer i vedlagt invitasjon.

Kretstinget avholdes lørdag 2. mars. Det er mulig å ankomme fredag. Søndag er det møte med lagene.

Se mer informasjon i vedlagt invitasjon.

Vestfold og Telemark Gymnastikk og turnkrets inviterer til kretsdommerkurs 06.-08.10.2023

Sted: Idrettenshus Sandefjord, Adresse: Stadionveien 5.

Tidsplan:

Fredag 6. Oktober:

Kl. 18:00-21:30

Lørdag 7. Oktober:

Kl. 09:00-19:30

Søndag 8. Oktober:

Kl. 09:30-16:00

Påmeldingsfrist: 22.september 2023

VTGTK inviterer hrved til en arena for å komme sammen, utveksle gode ideer og ha det hyggelig i Skjærgårdens flotte hotell og badeanlegg. Gi trenere og styremedlemmer mulighet til å møte likesinnede og diskutere utfordringer, aktiviteter og arrangement i felleskap. Mål for samlingen: En aktiv krets. Dele kunnskap og ideer. Over sikt over bredden i kretsen vår og om mulig senke terskelen forn noen til å delta på arrangement eller i konnkurranser.
NB! KORT FRIST FOR PÅMELING! VÆR RASK!!

Lørdag 21. oktober er det samling i Bamlehallen fir breddetropper. Turnere i 4- 10 klasse inviteres til samling. Her kan du øve og prøve på trampett, tumbling, trampoline, matteturn, akrobatikk, cheerleading og parkour.
Søndag er det samling for deltagere til fellsestropp Eurogym24.

VTGTK sammen med Tønsberg Turn inviterer til troppsturnsamling for rekruttene i vår krets! Samlingen er for de som driver med troppsturn og er født 2012-2010. Denne treningssamlingen er også med overnatting for de som ønsker det. Det vil bli mye trening og muligheter for å bli kjent på tvers av klubbene 😊

Påmeldingsfrist 14. april!

VTGTK inviterer til troppsturnsamling for juniorene i vår krets! Samlingen er for de som driver med troppsturn og er født 2009-2006. Denne treningssamlingen er også med overnatting for de som ønsker det. Det vil bli mye trening og muligheter for å bli kjent på tvers av klubbene 😊

PÅMELDINGSFRIST 31. MARS!

Vestfold og Telemark Gymnastikk- og Turnkrets og Nøtterøy Turn inviterer til kvalifisering til Norgesfinale for Vestfold & Telemark i Messehall A.
Turn menn lørdag 29.oktober
Turn kvinner søndag 30.oktober

Breddesamling 29.10.22 kl 10.00-17.00

Turnere i Vestfold og Telemark fra 4.- 10. klasse inviteres til samling i Bamblehallen.

På denne samlingen vil det bli mulighet for å øve og prøve seg på:
Trampett
Tumbling
Trampoline
Matteturn
Akrobatikk
Cheerleading Parkour

Det vil bli servert frukt, smoothie samt en baguette ila denne dagen. Ta med litt niste og drikke

Pris 250 kr pr turner.

Påmeldingsfrist 07.10.22