Skip to content

Best på barneidrett?
Lurer du på hvordan man kan bli best i gym og turn ved å følge barneidrettsbestemmelser? Hvordan man kan legge til rette for idretts- og konkurranseaktivitet for barn i alderen 6-12 år? Vil du ha mer kunnskap om hvordan du kan organisere treninger for mange barn? Har dere konkurranseaktivitet for barn i klubben, eller ønsker dere å komme i gang med det?
Da må du få med deg dette webinaret!

Onsdag 18. september, kl. 19-20:30, inviterer NGTF alle styreledere, trenere og barneidrettsansvarlige til et webinar om barneidrett, aldersspennet 6-12 år. Fyll ut påmeldingsskjema nederst på siden om du ønsker å være med, Teams-lenke til webinaret blir automatisk sendt som en bekreftelse på påmeldingen.

Del 1:
Torgeir R. Pedersen, president i NGTF, ønsker velkommen
– Klubber svarer på hvordan de legger til rette for konkurranseaktivitet for barn i alderen 6-12 år

Del 2:
Elin Horn, seniorrådgiver barne- og ungdomsidrett i Norges Idrettsforbund, gir oss et innlegg om idrettens barnerettigheter og bestemmelser om barneidrett
Christian T. Bjørndal, førsteamanuensis ved Norges Idrettshøgskole, fremmer et forskerperspektiv om tidlig spesialisering og at dette ikke nødvendigvis er veien til suksess

Del 3:
– Konkretisering og informasjon fra NGTF
– Spørsmålsrunde


Send gjerne inn spørsmål i forkant av webinaret, om du eller klubben din står inne med en problemstilling som kan være relevant for webinaret. Spørsmål kan sendes til e-post: bredde@gymogturn.no.


___________________________________________________________________________

Påmelding – Webinar om barneidrett

"*" obligatorisk felt

Navn*

Endelig dato og mer informasjon kommer!

Turn menn i samarbeid med regionsansvarlig i region midt, Edvard Roppen, og hovedtrener i Molde TF, Simen Øverås Andersen, inviterer til regionssamling 2 i region midt i Molde 21. – 23. juni for gymnaster fra 9 år og eldre. Les mer i vedlagt invitasjon.

Påmeldingsfrist er satt til 6. juni!

Velkommen til samling!

Kurs-ID: 70-62010-21

Norges Gymnastikk- og Turnforbund arrangerer kurset Trener 2 felles.

Trener 2 felles gjennomføres over én helg, og er en obligatorisk del av Trener 2-kompetansen.

For å melde seg på Trener 2 felles er det krav om gjennomført Trener 2 intro og basis.

Sted:

Norges idrettshøgskole: Kroppsøvingssal 1
Sognsveien 220
0863 Oslo

Tid:

Lørdag 28.09.2024, kl. 9:00-18:00
Søndag 29.09.2024, kl. 9:30-17:30

Endringer i timeplanen kan forekomme.

Trenerutviklere:

NGTFs kompetanseavdeling ved Kristin Axberg, Marie Moltubakk, Benjamin Backofen

Kursavgift:

Kr. 2450,- for deltakere med trenerlisens fra NGTF.
Kr. 2950,- for deltakere uten trenerlisens fra NGTF.
Kr. 3350,- for deltakere som ikke er medlem av klubb tilknyttet NGTF.
Her finner du mer informasjon om trenerlisens

Innhold i kurset:

Trener 2 felles er en obligatorisk bestanddel av Trener 2. Kurset er felles for alle grener/aktiviteter, hvor man anvender de ulike fagområdene på egen gren/aktivitet. Vi anbefaler å ta Trener 2 felles før man tar grenspesifikk fordypning, men denne rekkefølgen er ikke obligatorisk.

Kurshelgen inneholder kompetanseanalyse, skadeforebygging, trenerrollen, treningsplanlegging, bevegelsesanalyse og paraturn, med fokus på behovene i hver gren/aktivitet. I tillegg inngår en hjemmeoppgave som det informeres om ved påmeldingsfristen.

For bestå Trener 2 felles må du være tilstede begge kursdager og delta aktivt på minst 80% av undervisningstimene.  

Påmelding:

Personlig, bindende påmelding via Min idrett.
For å melde seg på Trener 2 felles kreves gjennomført Trener 2 intro og basis.

Påmeldingen åpner: 1. juni 2024
Påmeldingsfrist: 7. september 2024

NB! For å få meldt seg på kurs må man være pålogget i Min idrett. Vi opplever noen ganger at deltakere ikke finner tilbake til riktig kurs etter innlogging. Gjelder dette deg, kan du forsøke en av følgende:
– Trykk på lenke øverst på denne siden på nytt
– I Min idrett: trykk på fanen «kurs» (eventuelt på fanen «påmelding» først), og søk på «Trener 2 felles gym».
Har du andre tekniske problemer, ta kontakt med NIF IT Support. Kontaktinfo finner du nederst på siden på Min idrett.

Avmelding:

Eventuell avmelding gjøres i Min idrett. Avmeldingsfristen er samtidig som påmeldingsfristen.

Avmelding etter fristen må gjøres per epost til kompetanse(at)gymogturn.no. Husk å oppgi kurs-ID. Ved avmelding etter fristen må legeerklæring fremvises for å slippe å betale kursavgift. 

Informasjon om hele Trener 2-kompetansen

Trener 2 er en omfattende utdannelse, som består av minst 75 timer undervisning og 75 timer praksis. Trener 2-kompetanse blir først tildelt når alle krav – både kurshelger, hjemmearbeid og praksis – er oppfylt.

Du kan finne mer informasjon om oppbygningen av Trener 2, og om godkjenning av Trener 1-kompetanse, på NGTFs sider om trenerutdanning, under nedtrekksfanen «Trenerløypa».

Velkommen til kurs!

Norges Gymnastikk- og Turnforbund, i samarbeid med Lørenskog Gymnastikklag, inviterer deg til en spektakulær Paraturnfest i Kjennhallen – ParaGym Challenge 2024!

Arrangementet er åpent for alle barn, ungdom og voksne fra 11 år og oppover, enten du allerede er aktiv innenfor paraturn eller bare nysgjerrig på å prøve. Man kan enten vise en oppvisning (individuelt eller sammen med en gruppe) eller konkurrere i Turn og RG.

Konkurransen arrangeres samme dag som internasjonal vennskapskonkurranse som vil skape mye engasjement og idrettsglede i hallen!

Lørdag:
Kl. 11:00 Oppmøte
Kl. 11:30 Innmarsj
Kl. 12:00 Konkurransestart
Kl. 13:30 Premieutdeling (pokaler til alle)
Kl. 19:00 Bankett

Søndag:
Sosiale aktiviteter (mer info om innholdet kommer)

Se invitasjon for priser, samt informasjon om overnatting, påmelding/betaling og eventuell transport.

NGTF og Lørenskog Gymnastikklag ønsker alle velkommen!

Norges Gymnastikk- og Turnforbund ønsker å invitere til workshop i paraturn 15. – 16. juni i Oslo, hos Nordstrand Turnforening i Leirskallen turnhall.

Vi sikter på å utvide paratilbudet i Norge gjennom erfaringsutveksling og kompetanseheving, derfor ønsker vi å åpne opp for trenere som er nysgjerrige på paraturn, som søker tips og triks til treningsoppsett, planlegging og trenerrollen (samhandling mellom utøver-trener). Vurderer klubben din å starte et paratilbud, men er usikre på hvordan man går frem, vil dette kunne være en nyttig arena for å bygge nettverk innad i miljøet, og samtidig bidra til å trygge trenere i rollen sin.

Hotellopphold og planlagte måltider inngår i egenandelen på 800,- per person. Ønsker du ikke hotellopphold er egenandelen på 400,- per person. Overnattingssted er på Scandic Olympiatoppen på Sognsvann. Reisekostnader dekkes av den enkelte. Det er begrenset antall plasser!

Foreløpig tidsplan, egenandel og alternativer for reise finner du i invitasjonen øverst til høyre, i tillegg til annen nyttig informasjon.
Påmelding: Overnatting må meldes innen 2. juni, men du kan fortsatt melde deg på workshopen via skjema nederst på siden innen 14. juni dersom du ikke trenger overnatting.

For spørsmål, ta kontakt med Nicolai B. Jacobsen:
E-post: nicolai.jacobsen@gymogturn.no
Telefon: 926 27 413

______________________________________________________________________________________

Teknisk komité rytmisk gymnastikk inviterer RG-miljøet til årets fellesmøte, som arrangeres samme helg som trener- og dommerseminaret.

Dato: 18. oktober 2024.
Sted: Kommer
Påmeldingsfrist: Kommer

For mer informasjon og link til påmelding, se invitasjon: kommer før sommeren.
Link for å melde inn forslag til sak til fellesmøte: kommer

Teknisk komité rytmisk gymnastikk inviterer til årets store samling for trener og dommere helgen 19.-20. oktober. I tillegg arrangeres det fellesmøte med interessante saker og temaer som opptar både klubbledelse, kretser, trenere og dommere fredag kveld.

Mer informasjon, program for helgen og link til påmelding kommer i invitasjonen før sommeren.
Informasjon om fellesmøte 18. oktober kommer her

Dato: 19.-20. oktober 2024
Sted: Østlandet
Frist for påmelding: Kommer (bindende påmelding)
Påmelding kommer

Velkommen til seminar!

Norges Gymnastikk- og Turnforbund, med breddekomiteen og breddeavdelingen i spissen, inviterer breddeutvalg og breddeansvarlige i kretsene til breddehelg.

Dato: 14.-15. september 2024

Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm

Se vedlagt invitasjon for mer informasjon.

Er du daglig leder i en turnforening? Da er dette møtet for deg for å utveksle erfaringer, bygge nettverk og få inspirasjon! Torsdag 31. okt. kl. 16 til fredag 1. nov. kl. 16 på Thon Hotel Oslo Airport.

Mer informasjon (invitasjon, program og påmelding) kommer før sommeren.