Skip to content
Arrangement

Para-workshop

Kurs og utdanning
Nasjonalt
Paraturn
Dato
15. Jun -
16. Jun
2024
Sted
Leirskallen Turnhall, Leirskallen, Oslo, Norge
Arrangør
NGTF

Norges Gymnastikk- og Turnforbund ønsker å invitere til workshop i paraturn 15. – 16. juni i Oslo, hos Nordstrand Turnforening i Leirskallen turnhall.

Vi sikter på å utvide paratilbudet i Norge gjennom erfaringsutveksling og kompetanseheving, derfor ønsker vi å åpne opp for trenere som er nysgjerrige på paraturn, som søker tips og triks til treningsoppsett, planlegging og trenerrollen (samhandling mellom utøver-trener). Vurderer klubben din å starte et paratilbud, men er usikre på hvordan man går frem, vil dette kunne være en nyttig arena for å bygge nettverk innad i miljøet, og samtidig bidra til å trygge trenere i rollen sin.

Hotellopphold og planlagte måltider inngår i egenandelen på 800,- per person. Ønsker du ikke hotellopphold er egenandelen på 400,- per person. Overnattingssted er på Scandic Olympiatoppen på Sognsvann. Reisekostnader dekkes av den enkelte. Det er begrenset antall plasser!

Foreløpig tidsplan, egenandel og alternativer for reise finner du i invitasjonen øverst til høyre, i tillegg til annen nyttig informasjon.
Påmelding: Overnatting må meldes innen 2. juni, men du kan fortsatt melde deg på workshopen via skjema nederst på siden innen 14. juni dersom du ikke trenger overnatting.

For spørsmål, ta kontakt med Nicolai B. Jacobsen:
E-post: nicolai.jacobsen@gymogturn.no
Telefon: 926 27 413

______________________________________________________________________________________