Skip to content
Nyhet

Kretstropp fra Rogaland deltar på Eurogym og European Gym for Life Challenge i Bødø 2024!

Vi ønsker å få med flere, og utsetter derfor påmeldingsfristen til 30.oktober!
Hjelp oss å dele denne informasjonen til aktuelle ungdommer i din klubb og i hele Rogaland!

Breddeutvalget i Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets (RGTK) ønsker å invitere ungdom fra 13-18 år til å bli med på neste Eurogym/EGFLC til Bodø sommeren 2024.

Eurogym er et oppvisningsstevne for ungdom i regi av UEG og Gymnastics for All. Under Eurogym samles ungdom fra hele Europa for å trene, ha oppvisninger for hverandre og ha det gøy sammen. I tillegg deltar alle på workshops der man får prøve nye spennende aktiviteter. Slagordet for Eurogym 2024 er «Midsummer Madness».

European Gym for Life Challenge (EGFLC) er en oppvisningskonkurranse som arrangeres dagen før Eurogym starter, og kan sammenlignes med vår lokale Gym Cup og vår nasjonale Gym for Life konkurranse. Dette er en spennende og morsom konkurranse og en flott arena som bla. gir mulighet til å få inspirasjon og motivasjon, utvikle sine ferdigheter og bli kjent med deltakere fra hele Europa.

Instruktører fra RGTK er: Lene Kaspersen, Klepp IL Turn og Jannik B. T. Johansen, Sola Turn.

Hvem kan delta:
Ungdommer som er medlem av et lokalt lag knyttet til Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets (RGTK) født mellom 2006 og 2010. I tillegg kan 10% av troppen være gymnaster født i -05 og -04.

Påmelding:
Første påmeldingsfrist inn til Kretsen er satt til onsdag 18. oktober 2023 og sendes til: gu.ungdomrgtk@gmail.com
Se eget påmeldingsskjema som skal benyttes.

Les mer i «Informasjosskriv 1», se lenke under.