Skip to content
Nyhet

NM turn senior 2023 i helgen!

I helgen er det endelig klart for NM senior. Kongepokaler skal deles ut, og det blir spennende å se hvem som løfter de gjeve trofeene og kan smykke seg med tittelen kongepokalvinner.
Dessverre stiller ikke fjorårets mangekampvinnere Julie Røttum Madsø og Sofus Heggemsnes, så i år vil vi få noen helt nye norgesmestre!

Arrangør med lang turnhistoriemen nå skal et nytt kapittel skrives!

Hokksund Turnforening er arrangør og gleder seg til å ta i mot ca 50 kvinnelige og 20 mannlige gymnaster i Hokksundhallen. Hokksund TF er en forening med lang turnhistorie, og har hatt norgesmestre henholdsvis i juniorklassen i 1972 (Gro Sandberg) og for senior i 1981 (Kjersti Løken). Sandberg var også med i OL i München samme år som hun ble norgesmester. Der havnet hun på en respektabel 14.plass. I tillegg har Inger Marie Holte lang fartstid både i klubben, som landslagstrener og i andre internasjonale verv. Hun er æresmedlem i NGTF og i fjor kunne president Torgeir Pedersen overrekke NIFs Hederstegn til Inger Marie Holte.

Men, denne helgen skal ny turnhistorie skrives. Vi håper selvsagt å se så mange som mulig i hallen, men for de som ikke har mulighet til å være tilstede så streames konkurransen hos Direktesport/Amedia.

Stream pulje 1

Stream pulje 2

Stream finaler enkeltapparater

Eventuelt kan man også følge med via resultatservice.

Her er utdrag fra programmet for helgen:

Fredag 16. juni

15.00 – 20.00 Fri trening

20.00 – 20.30 Teknisk møte

Lørdag 17. juni

NM i mangekamp for jenter og gutter, lagkonkurranse og kvalifisering til apparatfinaler.

11.10 konkurransestart pulje 1

16.00 innmarsj med alle deltagere og åpning av NM

16.10 konkurransestart pulje 2

18.20 premieutdeling

Søndag 18 .juni:

NM i enkeltapparater for jenter og gutter

12.00 finaler enkeltapparater

15.00 premieutdeling finaler enkeltapparater