Skip to content
Nyhet

Juniorene veldig klare for EM i dag

Juniorene førnøyde etter podiumtrening. F.v.: Fsysio Fredrikk Pettersen, landslagssjef Robert Hirsch, Jakob Kvamsø, Wiliam Sønsteng, Petter Steinsvik-Nilsen, Joshua Uche Ifeanyi, Sebastian Sponevik og trener Espen Jansen. Foto: Arrangør

Juniorene våre er klare for sin EM konkurranse i dag. De turner i subdivisjon 3 fra kl. 17.30 og kan ses via arrangøren sin stream. Link finner dere i denne nyheten. Det blir spennende å se om de greier å følge opp den gode turningen til seniorene i går!

Ting har stemt bra for guttene under podiumtrening og de hadde god følelse for apparatene. Litt utfordringer i bøylehest, men guttene var positive og fornøyde med treningen. De gleder seg veldig til konkurransedag kunne delegasjonsleder, Odin Nilsen, melde fra Tyskland.

Juniorene klare for EM. F.v.: Jakob Kvamsø, Wiliam Sønsteng, Petter Steinsvik-Nilsen, Joshua Uche Ifeanyi, Sebastian Sponevik. Foto: Espen Jansen.