Skip to content
Nyhet

Slik følger du guttene i EM

Gymnaster, trenere og dommere ankom München på mandag, og rakk også en trening i Olympiaparken. Seniorene hadde podiumtrening i går, mens juniorene er i ilden på den store senen for sin podiumtrening i dag.

Torsdag er det kvalifisering og mangekampfinale for seniorene. Være seniroer er i subdivisjon 2 og skal konkurrere fra ca. kl. 13.45. NRK sender turn fra kl 13.30 på NRK 1 og fra kl. 18.00 på NRK 2 og nett-tv torsdag, samt fra finalene på lørdag og søndag! European Gymnastics har også lagt ut en streaminglink til Eurosport som streamer seniorene ( https://www.eurovisionsports.tv/europeangymnastics/ ), men vi er usikre på om den er tilgjengelig for oss i og med at NRK sender.

I tillegg streames arrangementet (usikkert om det er bak betalingsmur) på gymtv.online/live slik at man også har mulighet for å få med seg juniorenes kvalifisering, mangekampfinale og lagfinale på fredag. Livescore finner dere her.

For ytterligere oversikt over aktuelle kanaler å benytte, se EGs oversikt