Skip to content
NGTF

Ressurser og verktøy

Egnede anlegg og egnet utstyr er viktig for gleden ved aktivitet

Vårt langsiktige og overordnede mål er at alle lag skal ha tilgang til hall og utstyr som er tilrettelagt for de aktivitetene som laget organiserer eller ønsker å legge til rette for.

Nyhetsbrev

Infoskrivene og nyhetsbrevene våre sendes på mail til alle som har meldt seg på mailinglisten for utstyr og anlegg. Ønsker du å få disse tilsendt direkte til deg – registrer deg nederst på siden.

Utstyr og anleggskomiteen

Ole Ivar Folstad

workLeder utstyr og anleggskomité

Lene Lunde

workMedlem utstyr og anleggskomité

Morten Karolius

workMedlem utstyr og anleggskomité

Tony Machin

workMedlem utstyr og anleggskomité

Anlegg – bygge ny hall

Interesse for bygging av idrettens basishall er større enn noen gang. Her er noen nyttige verktøy for å få mer kunnskap om prosessen.

Idrettens basishall er av kulturdepartementet definert som en treningshall for turn med permanent oppmontert utstyr. Stadig flere basishaller bygges, og har et stort utvalg av matter og skumapparater, samt nedfelt trampoline og grop fylt med fast eller løs skumgummi. Dette gjør at hallene blir et meget bra treningssted for turn og basistrening for mange idretter.

Utstyr i hall

For kommuner og andre byggherrer er det viktig å ha kjennskap til utforming og krav til ulike typer turnapparater, samt krav til faste installasjoner. Dette vil også være nyttig og nødvendig i en anbudsprosess. Vi har samlet en oversikt over apparater og faste installasjoner som ivaretar alle NGTFs aktiviteter.

Godeidrettsanlegg.no har også nyttige dokumenter og beskrivelser for gymnastikk og turn.

Hvert år er det mulig å søke NIF om spillemidler til utstyr.