Skip to content
Arrangement

Trener 2 – intro

Kurs og utdanning • Trenerkurs
-Regionalt • Nasjonalt
Dato
07. Feb
2023
Arrangør
NGTF

Norges Gymnastikk- og Turnforbund arrangerer Trener 2 introkurs.

Trener 2 introkurs er et 4 timers digitalt kurs. Det er første kurs på Trener 2-nivå, og er obligatorisk og forberedende for Trener 2 basiskurs og Trener 2 fordypningskurs. 

Sted:
Kurset gjennomføres digitalt ved hjelp av Microsoft Teams.

Tid:
Tirsdag 07. februar 2023, kl. 17:30 -21:30

Endringer i timeplanen kan forekomme.
Se lenger ned for mer informasjon om kurset.

Trenerutviklere:
Johanna Brandsegg og Lasse Hauser

Kursavgift:
Trener 2 Intro:
Kr. 500,- for deltakere med trenerlisens fra NGTF.
Kr. 600,- for deltakere uten trenerlisens fra NGTF.
Kr. 700,- for deltakere som ikke er medlem av klubb tilknyttet NGTF.
Her finner du mer informasjon om trenerlisens

Påmelding:
Vi tar foreløpig ikke påmelding gjennom Min idrett på dette kurset. Lenke til alternativt påmeldingsskjema finner du øverst på denne siden. Kursdeltakelsen vil bli registrert i idrettens systemer som vanlig. Det er krav om godkjent Trener 1-kompetanse for å kunne melde seg på kurset.

Påmeldingen åpner: 18. januar 2023
Påmeldingsfrist: 27. januar 2023

Deltakere vil få bekreftelse på om man har fått plass ved påmeldingsfristens utløp.
NB! Pass på at informasjonen du registrerer er riktig. Informasjon som sendes ut i forbindelse med kurset sendes ut til kontaktinformasjonen som står registrert på påmeldingsskjema.

Avmeldingsfristen er samtidig som påmeldingsfristen. Det vil ikke være mulig å melde seg av kurset etter at avmeldingsfristen er utløpt, men det er viktig at vi får beskjed om du ikke møter på kurset. Må man melde seg av etter at avmeldingsfristen er utløpt, sendes en epost til kompetanse(at)gymogturn.no. Legeerklæring må fremvises for å slippe å betale kursavgift. Oppgi type kurs og kurssted ved henvendelser.

Om kurset:
NGTF har vedtatt ny struktur på Trener 2, med oppstart i 2023. Du kan lese mer om endringene på https://gymogturn.no/kurs-og-utdanning/trenerutdanning/, under Trenerløypa/Trener 2. 

Trener 2 Intro er et digitalt 4 timers kurs, som er forberedende og obligatorisk for å kunne delta på Trener 2 Basis. Trener 2 basis er en fysisk kurshelg (lørdag og søndag), med både teoretisk og praktisk innhold. 

Trener 2 introkurset er obligatorisk, og må gjennomføres FØR Trener 2 basis. Skal du melde deg på Basiskurs, må du altså velge et Introkurs som gjennomføres før ditt valgte Basiskurs.
NB. Disse to kursene utgjør sammen det gamle Trener 2 basiskurset. Har du tatt Trener 2 Basis tidligere, trenger du altså ikke å melde deg på Intro eller Basis på nytt.

Trener 2-introkurs er felles for alle grener/aktiviteter, og for trening av alle aldersgrupper innen NGTF. Merk at e-kurs skal gjennomføres før kurset starter. Deltakerne må også bestille og lese gjennom pensumlitteratur på forhånd.

For få Trener 2-introkurset godkjent kreves det synlig aktiv deltakelse gjennom hele kurset. 

Viktig informasjon:
Trener 2 er et omfattende kursløp. Trener 2-kompetansen tildeles først når alle krav er oppfylt, og både Trener 2 intro, Trener 2 basis, relevante Trener 2 fordypningskurs, samt praksis er gjennomført.

Du kan finne mer informasjon om Trener 2-kurs, og om godkjenning av Trener 1-kompetanse på våre nettsider: https://gymogturn.no/kurs-og-utdanning/trenerutdanning/, under nedtrekksfanen «Trenerløypa».


Velkommen til kurs!