Skip to content
Arrangement

Medtrener- og Gymlekkurs, Fredrikstad

Trenerkurs • Kurs og utdanning
Krets
Dato
29. Oct
2023
Sted
Fredrikstad
Arrangør
VOGTK
ID
80137

Kurs ID: 80137

Viken og Oslo Gymnastikk- og Turnkrets arrangerer medtrener- og gymlekkurs i gymnastikk og turn, i samarbeid med Viken Idrettskrets. Kurset arrangeres under Viken Idrettskrets sitt arrangement «Den store idrettshelga», i lokalene til Nedre Glomma Turn.

Medtrenerkurset er det første kurset alle trenere i gymnastikk og turn bør delta på. Kurset er beregnet på de som er nye i trenerrollen, foreldre som ønsker å hjelpe til, medtrenere under 15 år, barnehageansatte og skoleansatte som ønsker å tilby aktiviteter i gymsal/ haller.

Gymlek retter seg i utgangspunktet mot barn i aldersgruppen 2-5 år, men mange av aktivitetene kan også tilrettelegges for eldre partier.

Målet med kurset er å få tips og ideer til treningstimer og bli i stand til å veilede barn i gymnastikk og turn. Deltakerne skal kunne lede aktiviteter på en måte som gir variasjon og høyt aktivitetsnivå samtidig som barna opplever glede og mestring.

Alle deltakere må delta både på medtrener- og gymlekkurs.

Hvis du ikke allerede har tatt Trenerattesten, anbefales det at denne gjennomføres før kursstart. Logg på med din idretts-ID, samme som ved pålogging på Min idrett.

Tid: søndag 29.10.23, kl. 10.00-18.30

Sted: Nedre Glomma Turns lokaler ved Activ Center

Adresse: Tomteveien 25, 1618 Fredrikstad

Trenerutvikler:  Anna Borge-Skar

Endringer i timeplanen kan forekomme.  

Kursinnhold:
Kurset gir en innføring i følgende temaer: medtrenerrollen, barn som slår seg, sikring og mottak av grunnleggende elementer, stasjonsarbeid og apparatløyper, idrettens barnerettigheter og bestemmelser og barneidrett, musikk og rytmeleker og bruk av småredskaper. Siste del av kurset er en gjennomgang av konseptet Gymlek.

Kursavgift:  
Kursavgiften på dette kurset er kr. 850,-, og inkluderer kursmateriell og lunsj under kurset. Hvis påmeldingsfristen ikke overholdes, kan vi ikke garantere at kursheftet er tilgjengelig på kursdagen. Husk å avtale deltakelse med din klubb før du melder deg på kurs.

Deltakere på den store idrettshelga må selv dekke reise, overnatting og ev middag fre/lør. For reservasjon av hotellrom kan de som ønsker rom bestille på følgende måte:

Ring på tlf. 691 01 555 eller send e-post til: booking.sarpsborg@strawberry.no
Oppgi bookingreferanse: 1078GR022175
Hotellpriser:  Kr 1356,- pr. enk.rom pr døgn og Kr 1526,- pr. dbl.rom pr. døgn, prisene inkluderer frokostbuffé i restauranten.

Betaling:
Kursavgiften blir fakturert av Viken Idrettskrets i etterkant av kurset. Påmeldingen er bindende. Kun legeerklæring er gyldig for å slippe å betale kursavgift etter at påmeldingsfristen er utløpt. Faktura sendes til klubben om ikke annet blir oppgitt.

Påmelding:
Kurset har plassbegrensninger, førstemann til mølla gjelder! Påmelding skjer via Min idrett. Lenke kommer øverst på siden når kurset er klart.

Påmelding åpner: 19. september 2023
Påmeldingsfrist: 8. oktober 2023, kl. 10:00

Avmeldingsfristen er samtidig som påmeldingsfristen. Eventuell avmelding gjøres også i Min idrett. Det vil ikke være mulig å melde seg av kurset i Min idrett etter at avmeldingsfristen er utløpt. Hvis det oppstår noe som gjør at man må melde seg av etter at avmeldingsfristen er utløpt, må man sende en epost til kompetanse@gymogturn.no. Legeerklæring må fremvises for å slippe å betale kursavgift.

Av hensyn til påmeldte som allerede står på venteliste, har vi dessverre ikke anledning til å bytte deltakernavn, dersom en deltaker melder seg av kurset. Ved avmelding går plassen automatisk til den som står øverst på venteliste.

Husk:            

Snacks, drikke, skrivesaker, treningsklær og godt humør.

Ved spørsmål, ta kontakt med kompetanseavdelingen NGTF: kompetanse@gymogturn.no

VELKOMMEN TIL KURS