Skip to content
Nyhet

Guttene nordiske mestre for senior

Seniorlaget jubler for gull i lag.

De Norske guttene fulgte opp hvor juniorene slapp og sikret at Norge også ble Nordiske mestre i lag med 242,150 poeng, 3,5 poeng foran Sverige. I tillegg gjorde Sofus Heggemsnes en meget god mangekamp og ble nordisk mester med 82,050. Harald Wibye kjørte til 80,500 og tok dermed bronsen. Dette lover godt for EM.

Jentene leverte også en solid laginnsats med sølv i lagkonkurransen med 144,097 poeng, drøyt tre poeng bak Island. Island tok også gullet i mangekamp, mens Mari Kanter leverte en flott konkurranse og tok bronsen med 48,616 poeng.

Alle resultater fra dagens konkurranse finner du her. Og alt om konkurransen finner du her.

Laginnsatsen viste seg også i mangekampen for jentene med Keisha Abdullah Lockert på 4. plass med 47,399 poeng og Juliane Amalie Tøssebro på en 5. plass med 47,387 poeng. Selma Halvorsen endte på en 12. plass med 46,333 poeng og Hannah Ifeanyi endte på en 16. plass med 45,632. Landslagssjef Antonio Egri skrøt veldig av laginnsatsene til jentene og var fornøyd med resultatene til både juniorene og seniorene i dag. Med flere unge seniorer på laget og spennende juniorer venter det noen gode år for de norske jentene.

For guttene viste også laginnsatsen seg på resultatlisten med Peder Skogvang på en 6. plass med 77,800 poeng, Joar Amblie på en 9. plass med 76,500 poeng og Niklas Syvrehuset endte på en 13. plass med 74,950. Selv med lagseier og god laginnsats var det fortsatt en del å jobbe med frem mot EM for at laget skal prestere enda litt bedre kunne landslagssjef Robert Hirsch informere om etter konkurransen. Men han var selvfølgelig fornøyd med at Norge ble nordiske mestre og at Sofus vant mangekampen og ikke minst resultatene til juniorene.

I morgen, søndag, er det apparatfinaler som arrangeres og guttene har sikret seg 11 apparatfinaler, mens jentene skal i totalt syv apparatfinaler.