Skip to content
Nyhet

Oslo TF vertskap for Nordisk mesterskap

NGTF, i samarbeid med Oslo TF, arrangerer Nordisk mesterskap i turn for junior og senior, turn kvinner og turn menn i Haslehallen, Oslo 6. – 7. april. Norge stiller med fire fulle lag og til sammen 20 gymnaster. Vi ønsker velkommen drøyt 100 gymnaster fra på Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene.

Tidsplaner, startlister og link til billettsalg med mer finner dere på arrangørens side her. Det er solgt godt med billetter, men fortsatt plass. Sikre deg billett nå eller ta sjansen på å kjøpe i døra! Link direkte til billettsalget finner du her. Livescore til konkurransen blir tilgjengelig her.
Det blir dessverre ingen streaming av dette mesterskapet!

Oslo TF har gjort en grundig jobb i forberedelsene og vi har troen på at dette blir en meget spennende konkurranse å følge!

Subdivisjon 1 og 2 er beregnet for juniorene. De norske juniorgutta turner i subdivisjon 1 fra kl. 08.40, mens juniorjentene turner i subdivisjon 2 fra kl. 11.45. De norske seniorgutta turner i subdivisjon 3 fra kl. 15.05 og seniorjentene turner i subdivisjon 4 fra kl. 18.10. Med andre ord er det norsk deltakelse gjennom hele dagen. På søndag starter apparatfinalene for både junior og senior kl. 12.00.

Regjerende Nordiske mestere
Norge gjorde rent bord for både juniorer og seniorer i mangekamp under Nordisk i 2022 og juniorjentene vant både lag og mangekamp under Nordisk mesterskap i 2023 så det er mange titler å forsvare og det blir spennende å følge helgens konkurranse for å se om det går like bra denne gangen!

Hvem turner for Norge

Turn menn junior
Kasper Berntsen, Oslo TF
Joshua Uche Ifeanyi, Oslo TF
Ivan Maltsev, Oslo TF
Brian Rugland, Kristiansands TF
Philip Lieske, Bergens TF

Turn kvinner junior
Alexandra Ore, Holmen Tropp & Turn
Lea Hammer, Oslo Turnforening
Leah Kristine Aarum, Nedre Glomma Turnforening
Lilja Nordmark, Oslo Turnforening
Nora Jordhøy, Oslo Turnforening

Turn menn senior
Harald Wibye, Bergens TF
Niklas Syverhuset, Bergens TF
Sofus Heggemsnes, Oslo TF
Peder Skogvang, Oslo TF
Joar Amblie, Oslo TF

Turn kvinner senior
Hannah Ifeanyi, Oslo Turnforening
Juliane Amalie Tøssebro, Bergens Turnforening
Keisha Abdullah Lockert, Oslo Turnforening
Mari Kanter, Holmen Tropp & Turn
Selma Andrea Halvorsen, Oslo Turnforening