Skip to content
Nyhet

Ny aktivitetskonsulent!

Nicolai Blindheim Jacobsen (30) har blitt ansatt i en prosjektstilling som aktivitetskonsulent i breddeavdelingen i NGTF. Prosjektstillingen er tom 01.september 2024 med mulighet for forlengelse. Nicolai skal bl.a ha ansvar for de norske deltakere til Eurogym samt følge opp parkour- og parautvalg.

Nicolai har den siste tiden jobbet som kontaktlærer på Sinsen skole. Han har stor interesse for idrett og spesielt at idretten skal være for ALLE! Han ønsker å fremme inkludering og tilgjengelighet innen turn og gymnastikk, uavhengig av bakgrunn og forutsetninger. I tillegg gleder han seg å utvikle tiltak og konsepter som reduserer økonomiske barrierer samt sikre at alle som ønsker det, kan delta og oppleve glede av fysisk aktivitet gjennom hele livet.

Nicolai ser på idretten som en arena for utfoldelse, inkludering og fellesskap, som fremmer mangfold og identitetsutvikling. Gjennom egne erfaringer med mastergrad i treningsfysiologi og bachelorgrad i idrettsvitenskap fra Høgskolen i Innlandet samt fotball, taekwondo, BMX og Parkour som han drev med i barndom og ungdomstid, har han fått et bredt perspektiv på idrett.

Nicolai ser veldig frem til å bidra til en vellykket gjennomføring av Eurogym. Han vil sørge for at de norske deltakerne skal føle seg ivaretatt og at arrangementet skaper positive minner og opplevelser som vil vare livet ut.

Nicolai er ansatt fra 15. september 2023, og vil ha kontorplass på forbundskontoret ved Ullevål Stadion i Oslo.

Velkommen til oss, Nicolai!