Skip to content
Nyhet

La oss skrive norsk turnhistorie sammen!

Kjære turnfamilien,

Det er litt over ett år igjen til Eurogym 2024, og denne gangen er det på vår egen hjemmebane i vakre Bodø!

Å delta på Eurogym på hjemmebane gir oss en unik mulighet til å vise frem vårt land, vår kultur og oss selv til en internasjonal publikum. Vi har et utrolig mangfold av talentfulle gymnaster her i Norge, og det er på tide å vise verden hva vi er laget av og hva vi står for! La oss fylle Bodø, med sin fantastiske natur og gjestfrie atmosfære med vår energi og lidenskap for gymnastikk og turn.

Eurogym er ikke bare en oppvisning – det er en unik opplevelse som binder oss sammen som en fellesskap. Det er en mulighet til å møte likesinnede fra hele Europa, utveksle erfaringer, og skape vennskap som vil vare livet ut. Og denne gangen trenger vi deg for å gjøre det ekstraordinært!

Bli med oss i Bodø, bli med på Eurogym 2024, og la oss skrive et kapittel i turnhistorien sammen! La oss samle hele den norske turnfamilien i Bodø og gjøre Eurogym 2024 til en uforglemmelig opplevelse! Meld deg på, inviter venner, familie og alle du kjenner som elsker turn.

Påmeldingen for klubbene er åpen nå. Ikke gå glipp av denne sjansen!

Mer om arrangementet finner du her: eurogym2024.com eller på gymogturn.no.

Meld interesse fra din klubb innen 13.juli her: Interessepåmelding

Se promofilm for Eurogym 2024 her.