Skip to content
Nyhet

En gledesdag!

I dag har 33 spente og glade parautøvere fra Sola Turn, Skjeberg TF, Stabekk TF, Oslo TF, Lørenskog Gymnastikklag, Sotra og Kabelvåg Turn samlet seg i Kjennhallen for å delta i den fjerde nasjonale festen for paraturn. Og det ble en dag fylt av latter og en sann idrettsglede- nettopp det som kjennetegner dette stevnet!

Det er så gledelig at flere og flere som starter med paraturn! Denne gangen var det en turner helt fra Kabelvåg med for første gang og en trener fra Alta som var på besøk for å knytte viktige vennskapsbånd.

I dag ble også utøvere som skal representere Norge under SOWSG 2023 i Berlin presentert:

RG: Sofia Mathisen (Stabekk TF) Julie Fjeldengen (Skjeberg TF), Sanna Nes (Skjeberg TF), Emilie Søiland (Stabekk TF)

Turn Menn: Joakim Hylland (Oslo TF) og Victor Andersen (Oslo TF)

Turn Kvinner: Lise Møgster (Sotra SK).

Sist men ikke minst ble en stjerne av en utøver hedret! Dette kan dere lese mer om her.

Resultater blir lastet opp i løpet av kort tid.