Skip to content
Nyhet

Det kan nå søkes om å få tildelt apparatpakke!

Norges Gymnastikk- og Turnforbund ble overrakt en gave på hele 7,8 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til utstyrspakker til breddeaktivitet for barn og ungdom i aldersgruppene fra seks til 19 år.

Å dele ut gratis utstyrspakker til lagene er en stor glede og vi vet at dette vil bli til stor nytte for medlemmene i vår landsdekkende organisasjon som teller mer enn 400 klubber. Ulike apparatpakker er nå utarbeidet. De er skreddersydd til ulike aldersgrupper og i sum vil dette være et flott tiltak for å ytterligere øke både volum og kvalitet i aktivitetene for barn og ungdom. Pakkene inneholder et bredt spekter av matter, skumapparater, miniapparater, parkour-utstyr, airtrack m.m. Pakkene vil passe både i basishaller og ordinære idrettshaller.

Det skal deles ut totalt 32 apparatpakker fordelt på 15 pakker for aldersgruppen 6-8 år, ti pakker for 9-12 år og sju pakker for 13-19 år. Utvelgelse av hvilke klubber som får tildelt utstyrspakkene vil bli gjort ut fra en totalvurdering. Norges Gymnastikk- og Turnforbund står fritt til å velge hvilke klubber som skal få tildelt pakkene og det vil ikke bli gitt noen nærmere begrunnelse til foreninger/lag som ikke får tildelt utstyr.

Søknadsfristen for å søke om apparatpakke er 30. september.

Søknadene vil bli behandlet i løpet av to uker etter søknadsfristens utløp og målet er å dele ut pakkene innen utgangen av november.

Her finner du beskrivelse av de tre forskjellige apparatpakkene vi tilbyr.

Det kan søkes om tildeling av apparatpakke her.