Skip to content
Nyhet

7,8 mill. i gave fra Sparebankstiftelsen DNB!

Administrerende direktør i Sparebankstiftelsen DNB, André Støylen, flankert av Irina Solem, avdelingsleder for bredde i NGTF og Stig Nilssen, rådgiver utstyr og anlegg i NGTF.

18. august deltok Irina Solem, avdelingsleder bredde og Stig Nilssen, rådgiver utstyr og anlegg, på overrekkelsesarrangementet til Sparebankstiftelsen DNB. Et bredt spekter av organisasjoner ble tildelt støtte fra stiftelsen. NGTF ble overrakt en gave på hele 7,8 millioner kroner til utstyrspakker til breddeaktivitet for barn og ungdom i aldersgruppene fra seks til 19 år.

Å dele ut gratis utstyrspakker til lagene er en stor glede og vi vet at dette vil bli til stor nytte for medlemmene i vår landsdekkende organisasjon som teller mer enn 400 klubber. Ulike apparatpakker er nå under utarbeidelse. De vil bli skreddersydd til ulike aldersgrupper og i sum vil dette være et flott tiltak for å ytterligere øke både volum og kvalitet i aktivitetene for barn og ungdom. Pakkene som utarbeides inneholder et bredt spekter av matter, skumapparater, miniapparater, parkour-utstyr, airtrack m.m. Pakkene vil passe både i basishaller og ordinære idrettshaller.

Klubbene vil om kort tid kunne søke om å få tildelt apparatpakke. Nærmere informasjon vil bli sendt ut fra NGTF. Det vil i alt bli utdelt mellom 30 og 35 pakker.

Vi er svært takknemlige for gaven vi har fått fra Sparebankstiftelsen DNB og gleder oss til å dele ut gaven til våre medlemslag!