Skip to content
Nyhet

Gutta er klare for sin EM konkurranse i dag

Seniorene brukbart fornøyd etter podiumtrening. F.v.: Sofus Heggemsnes, Jacob Karlsen, Peder Skogvang, Joar Amblie og Harald Wibye. Foto: Valentyn Skrypin

I dag er det kvalifisering og mangekampfinale i en og samme konkurranse, samtidig som det er kvalifisering for langfinale og apparatfinaler. NRK viser fra kvalifiseringen!

Seniorene hadde sin podiumtrening tirsdag og det føltes bra og guttene fikk testet nye apparater, lys og podium. Det ble noen feil under treningen i konkurransehallen, men ingenting som ikke kan fikses frem til torsdag. Guttene hadde det gøy og følte seg bra. Siste finpuss på trening onsdag før det braker løs i dag.

Guttene er klare og skal konkurrere fra ca. kl. 13.45 – 14.00 (tidsplanen sier 13.53). Husk at NRK sender, og hvordan du ellers skal følge de kan du lese mer du her. Guttene turner i subdivisjon 2 og starter i svingstang.

Juniorene gjør det bra på trening
Ellers kan vi også rapportere om at junior har hatt gode treninger så langt. Og som en kuriositet fikk juniorene og trenerteamet muligheten til å være til stede på friidrettsstadion for å heie Jakob Ingebrigtsen inn til europamester på 5000 meter. Og det er ingen tivl om at de ble veldig inspirert av den norske rollemodellen!