Skip to content
Nyhet

Feiring av fantastiske resultater i nordisk mesterskap!

Som vi husker, tok Norge storeslem under nordisk mesterskap på Island 1.-4. juli 2022. Vi fikk med oss totalt 18 medaljer hjem fra Island, hvorav 10 var i det edleste metall! Dette er prestasjoner som er viktig å markere. Derfor ønsket konkurranseavdelingen å overraske både gymnaster, trenere og dommere som deltok i mesterskapet, med en stor marsipankake!

Markeringen for turn menn ble gjort i forbindelse med samling 16. juli, og landslagskaptein Jacob Karlsen sa noen ord om hvordan opplevelsen av mesterskapet hadde vært – til stor applaus fra de fremmøtte! Hermod Buttedahl og Ole Kristian S. Heien var tilstede fra administrasjonen. I tillegg var leder i teknisk komité turn menn, Asbjørn Sorteberg med på feiringen.

Nordisk mester junior, Sebastian Sponevik. Foto: Ole Kristian Heien

Hele seniorlandslaget for turn kvinner, samt de uttatte juniorgymnastene som deltok i nordisk, var alle samlet 5.august i Haslehallen i forbindelse med EM. Da passet det bra med markering også for disse gymnastene. Fra administrasjonen deltok både Mona Kristiansen, Hermod Buttedahl og Camilla M. Borgan. I tillegg var leder i teknisk komité turn kvinner, Anne Torill Nordli med på feiringen.

Både landslagssjef Birgit Vallestrand og landslagskaptein Maria Tronrud sa noen ord om hvordan det nordiske mesterskapet ble arrangert, og viktigheten av å gå med hevet hode når man inntar konkurransehallen, for vi er ikke «lille Norge» lengre.

Fra venstre: Nordisk mester senior Julie R. Madsø og nordisk mester junior Keisha A. Lockert. Foto: Camilla Borgan

Neste mesterskap er også rett rundt hjørnet: Turn kvinner senior og junior er i gang fra mandag 8. august, mens EM for turn menn senior og junior ruller i gang uken etter. Vi håper selvfølgelig på at det kan bli enda flere anledninger til å feire med kakespising, og åpne flere musserende flasker – for det må vi øve på!

Foto: Camilla Borgan