Skip to content
Nyhet

Gym for Life Norge 2022

I dag, 02. juli 2022 i forbindelse med det 32. Landsturnstevnet var det klart for den 9. Gym For Life Norge. Dette er en spennende og morsom oppvisningskonkurranse for alle over 13 år.

10 tropper stilte med sine små og store oppvisninger i alle aldre: Finnsnes Damepatrulje (gull), Pors Turn (sølv), Rakkestad IF Turngruppe (bronse), Rogaland GTK Kretstropp (bronse), IL Rognan (bronse), IF Storm (bronse), Asker Turnforening (sølv), Finnsnes Ungdomstropp (sølv), Fredrikshalds Turnforening (gull) og Sortland TF som stakk av med gull og i tillegg årets Gym for Life pris.

Gry Nygård Fredriksen, hovedsynser oppsummerer dagen: «Endelig er det Gym for Life igjen! Vi har fått sett mange flotte oppvisninger med stor bredde i både sjanger, uttrykk og alder. Alle flotte på hver sin måte. Det er både viktig og bra at breddegymnastikken har en arena som dette hvor de kan vise frem alt de har jobbet med, muligheten for å få sin oppvisning vurdert og få inspirasjon fra andre. Det både synes og merkes på gymnastene, trenere og stemningen her!»

Vi gratulerer alle sammen!

Les mer om Gym for Life her.