Skip to content
Nyhet

Gull til Sofus i svingstang og sølv til begge lag!

Foto: Siv Rita Eikeskog

Sofus leverte i apparatfinalene og tok med seg gullet i svingstang under Nord Europeisk Mesterskap i Cardiff i helgen med 13.050 poeng. Laget til turn kvinner og turn menn leverte en solid lagprestasjon som holdt til sølv til begge lag. Guttene kjørte til 307.750 poeng, snaut 12 poeng bak Wales som vant. Jentene kjørte til 192.600 poeng som var snaut 4 poeng bak England som vant lagkonkurransen for jenter. En sterk prestasjon av våre lag! I tillegg ble det ytterligere fem medaljer i apparatfinalene.

Det ble ingen individuelle medaljer i mangekamp, men Selma Andrea Halvorsen leverte en sterk prestasjon med 4. plass og 49.050 poeng, etterfulgt av Juliane Tøssebro som også kjørte bra. På guttesiden kjørte ikke Sofus mangekamp, men Peder Skogvang ble vår beste i mangekamp med en 16. plass.

I apparatfinalene tok også Sofus bronse i ringer. For jentene gikk det bra i apparatfinalene og de tok medalje i tre av fire apparater. Juliane tok sølv i både frittstående og bom, Edel Charlotte Eiken Fosse tok bronse i skranke og Selma Andrea Halvorsen tok bronse i bom.

Alle resultatene finner dere her. For å se hvem som var i den norske delegasjonen se fredagens nyhet her.