Skip to content
Nyhet

Klare for Nord Europeisk Mesterskap

Wales og Cardiff er vertskap for årets Nord Europeiske Mesterskap i turn som arrangeres 13. – 14. november. Seks gutter og fem jenter er tatt ut på det norske laget. Konkurransemodus er 6/6/4, som vil si at det er maks seks på laget, maks seks kan turn i hvert apparat og de fire beste karakterene i hvert apparat teller.

Dette er en konkurranse Norge har hevdet seg godt i tidligere så det blir spennende å se om de norske gymnastene kan gå helt til topps også i år!

Følgende Gymnaster er tatt ut til å representere Norge:

Turn kvinner
Juliane Tøssebro, Fana & Laksevåg TF
Mali Trongmo Neurauter, Oslo TF
Selma Andrea Halvorsen, Oslo TF
Edel Charlotte Eiken Fosse, Oslo TF
Selma Gudim Karlsen, Oslo TF

Turn menn
Sofus Heggemsnes, Oslo TF
Jacob Gudim Karlsen, Oslo TF
Nore Skulesson Stene, Oslo TF
Peder Skogvang, Oslo TF
Niklas M. Syverhuset, Elverum Turn
Fredrik Bjørnevik Aas, Fana & Laksevåg TF

Både jentene og guttene konkurrerer i subdivisjon 2 på lørdag med start kl. 16.50 (15.50 lokal tid) og her kåres vinnere i mangekamp og lag. Apparatfinalene gjennomføres søndag så tidlig som kl. 10.35 (9.35 lokal tid).

Mer informasjon om konkurransen kan dere finne på hjemmesiden til Welsh Gymnastics (her finner du også programmet for konkurransen) eller på deres Facebook side

NB! Det er foreløpig ikke blitt informert om hvor vi kan finne livescore/resultater eller om konkurransen blir streamet. Følg med på Welsh Gymnastics for eventuelt informasjon om dette. Vi vil også oppdatere vår Facebook-side med informasjon om dette.