Skip to content
Nyhet

Oppdatert toppidrettsdefinisjon under koronapandemien!

NGTF har oppdatert sin definisjon av hvilke utøvere som omfattes av toppidrettsbegrepet under koronapandemien og dette påvirker også rytmisk gymnastikk. Definisjonen deles opp i to nivåer og all informasjon finner du under Regler for toppidrett her.

De to nivåene består av en «nasjonal» definisjon og en smalere definisjon som gjelder for tiltaksnivå 5A.

For områder med tiltaksnivå 5A snevres toppidrettsbegrepet inn til å kun gjelde følgende utøvere:
– Seniorlandslag RG
– Juniorlandslag RG

For de som trener i områder med lavere tiltaksnivå enn nivå 5A har vi i RG den samme versjonen som ble oppdatert for 2021 tidligere i år. Det er viktig at alle som ikke har sendt inn sin liste over utøvere som innbefattes i klubben i den nasjonale toppidrettsdefinisjonen gjør dette snarest. Klubber som ikke gjør dette vil ikke ha utøvere som er i våre lister som kan trene under toppidrettsdefinisjonen, se e-post tilsendt alle klubbkontakter 3. februar fra konkurransekonsulenten med tilhørende skjema.