Skip to content
Nyhet

Vi er klare for digitalt Forbundsting

Arrangør til forbundstinget 2022 søkes.

2020 er året der vi har blitt tvunget til å være mer digitale, til noens store glede, andres store ergelse. Vi ser at dette har hatt en positiv effekt på Norges Gymnastikk- og Turnforbund, og nå tar vi det enda et hakk videre; årets Forbundsting kjøres digitalt lørdag 12. september.

Med dette blir vi et av de første forbundene i Norges Idrettsforbund (NIF) som gjennomfører på denne måten. NIF og andre forbund ønsker derfor å følge med for å se hvordan gjennomføringen blir. Det er altså veldig spennende, både for oss og hele idretts-Norge.

Husk å teste før lørdag!

Som det fjerde største forbundet i NIF er det mange som skal være med, enten med tale- og stemmerett eller som observatør. Dette krever at vi må ta i bruk to digitale verktøy for å kunne gjennomføre;

Selve møtet foregår på Teams, mens for taleliste, avstemming og forslag bruker vi GoPlenum.

Er du observatør og påmeldt trenger du kun å følge linken til Teams.

Viktig!! Når du blir med er det viktig at du skrur av kamera og mikrofon!!

Dessverre blir det ikke i år mulighet til å følge Forbundstinget om du ikke er påmeldt.

På hjemmesiden vår har vi utfyllende informasjon om hvordan man bruker både Teams og GoPlenum. Skal du være med og er litt usikker? Da sjekker du her, og kontakter NGTF om du har problemer.

Det er viktig at alle deltakere tester det ut før vi starter kl. 10.00. Vi oppfordrer alle å logge seg på så tidlig som mulig fra kl. 09.00.

Stig Nilssen

workRådgiver anlegg og utstyr

Bli med og engasjer deg

Forbundstinget er den viktigste møteplassen for turnfamilien annet hvert år. Her vil lover, strategisk plan og lisenser/avgifter diskuteres og vedtas. Det er også mulig å sende inn saker som blir tatt opp. Alle klubber i NGTF har representasjonsrett, og kan i så måte være med å påvirke avgjørelser som blir tatt.

Som utøver, trener, ildsjel, foresatt eller annet, har du mulighet til å være med å påvirke for din klubb. Du kan for eksempel sjekke om klubben har planer om å delta, og eventuelt melde din interesse for å delta selv.

Er du ikke en av de påmeldte i år, men ønsker å følge med på hva som skjer?

Vi kommer til å legge ut en post på vår Facebook-side i morgen tidlig der vi vil oppdatere med de viktigste hendelsene. For å få varsler når vi oppdaterer posten, kan du finne den, trykke på de tre prikkene ved siden av og trykke på «følg varsler for denne posten». På bildet under ser du hvordan det vil se ut.

Vi vil også prøve å oppdatere Instagram på story med litt fra behind the scenes og små oppdateringer om hva som skjer.

Det er alltid gledelig med tilbakemeldinger på sosiale medier fra våre medlemmer og supportere, så ikke vær redd for å komme med spørsmål og reaksjoner!

Vi gleder oss!