Skip to content
Arrangement

Webinar – Reglement Troppsgymnastikk (Q&A)

Møter og seminar
-Regionalt • Nordland • Troms og Finnmark
Troppsgymnastikk
Dato
06. Mar -
15. Mar
2023

Reglementet i troppsgymnastikk fornyer seg stadig, og det kan være omfattende og utfordrende å forstå alle begrepene. Hva er teamgym? Hva er nasjonale klasser? Hva er kravene i hver aldersklasse og hva er lov og ikke? Hvem er tellende pr. serie og hvor mange kan stille pr. tropp? Hva bør jeg tenke på når jeg setter opp serier? Det er krevende å forstå alt ved å kun lese og det kommer stadig mange spørsmål til dommerne. 

Vi inviterer derfor alle som har lyst, og som har en rolle innenfor troppsgymnastikk (trenere, ledere, gymnaster) til å ta en gjennomgang av det mest relevante i reglementet. Skriv ned alle spørsmål dere måtte ha, så går vi gjennom dette i løpet av møte. Vi tar gjennomgang på alle apparatene; tumbling, trampett og frittstående. Vi ser for oss at vi bruker ca. 2 timer +/-, avhengig av antall deltakere og spørsmål. 

Send gjerne inn spørsmål på forhånd til kristina@tuilturn.no

– NNM står straks for tur og vi ønsker å gjennomføre webinaret før denne konkurransen. Alle er likevel velkommen til å delta, uavhengig om man skal på NNM eller ikke.

Det er satt av tre alternativ til dette Webinaret, kryss av for det alternative som passer best. Vi ønsker å ha flest mulig med og vil velge den dagen flest har krysset av for. (Kan du alle dagene, setter du kryss på alle)

Alternativene er satt til:
– 6.mars 20.30
– 13.mars 20.30
– 15.mar 20.00

Møteledere: Kristina Lagerstrøm, dommer i TFGTK og Sandra Wilhelmsen, dommer i TFGTK.

Ingen deltakeravgift, gratis påmelding!


PÅMELDINGSFRIST: 1.MARS