Skip to content
Arrangement

Landslagswebinar «resiliens» RG

Møter og seminar
Rytmisk gymnastikk
Dato
24. Mar
2021
Sted
Sognsveien 73, Oslo, Norge
Arrangør
NGTF

Landslagsledelsen arrangerer i samarbeid med Linn Engdahl-Høgåsen et webinar for landslagsgymnaster og utviklingsgymnaster i RG 24. mars.

Webinaret vil ha fokus på «resiliens». Et bedre ord på norsk er «motstandsdyktighet». Dette mener vi er et aktuelt tema knyttet til pandemien spesielt, men også generelt som toppidrettsutøver. Vi skal se på hva resiliens/ motstandsdyktighet er og hvordan dette kan trenes.
Målet er at utøvere skal få et mer bevisst forhold til egen psyke, og samtidig ha verktøy til å kunne selvregulere (påvirke seg selv i gunstig/positiv retning) der det er nødvendig.

Webinaret holdes av
– Linn Engdahl-Høgåsen.
Linn jobber som høyskolelektor og nettlærer ved Bjørknes Høyskole. Hun er utdannet ved Norges Idrettshøgskole med en mastergrad i idrettspsykologi og coaching, og er fagansvarlig for blant annet anvendt idrettspsykologi ved Bjørknes Høyskole. Linn har tidligere arbeidet hos Olympiatoppen Øst og Olympiatoppen Nord.


Webinaret gjelder utøvere på landslag og i utviklingsgruppe i rytmisk gymnastikk og er således ikke åpent for andre i denne omgang.