Skip to content
Arrangement

Medtrenerkurs, Stokke – avlyst

Trenerkurs • Kurs og utdanning
Krets
Dato
28. Aug
2021
Sted
Stokkehallen, Rørkollveien, Stokke, Norge
Arrangør
VTGTK

Kurset er dessverre avlyst grunnet for få påmeldte deltakere.

Her følger opprinnelig informasjon om kurset:

Vestfold og Telemark Gymnastikk og Turnkrets i samarbeid med Stokke IL Turn arrangerer medtrenerkurs i gymnastikk og turn. Kurset er beregnet på de som er nye i trenerrollen, foreldre som ønsker å hjelpe til, medtrenere, barnehageansatte og skoleansatte som ønsker å tilby aktiviteter i gymsal/ haller.

Tid: 28. august 2021 kl. 10-16

Sted: Stokkehallen
Adresse: Rørkollveien 2, 3160 Stokke      

Trenerutvikler: Nina Gaaren

Endringer i timeplanen kan forekomme.  

Trenerutvikler vil tilpasse kurset etter gjeldende smittevernregler.  Husk: Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon/ føler deg syk, må du holde deg hjemme.

Kursavgift:
For de som er medlem av klubb tilsluttet NGTF: kr. 650,-
For de som IKKE er medlem av klubb tilsluttet NGTF: 850,-

Kursavgift inkluderer kursmateriell. Hvis påmeldingsfristen ikke overholdes, kan vi ikke garantere at kursheftet er tilgjengelig på kursdagen. Husk å avtale deltakelse med din klubb før du melder deg på kurs.

Mat er IKKE inkludert i prisen.

Betaling:
Kurset blir fakturert i etterkant. Påmeldingen er bindende. Kun legeerklæring er gyldig for å slippe å betale kursavgift etter at påmeldingsfristen er utløpt. Faktura sendes til klubben om ikke annet blir oppgitt.     

Påmelding:  

Påmeldingsfrist er 6. august.

Kurset har plassbegrensninger, førstemann til mølla gjelder! Påmelding skjer via https://minidrett.nif.no. Se lenke øverst på siden.

Påmeldingen er åpen fra 10. juni. Hvis påmeldingslenken ikke fungerer, logg deg inn på minidrett, og forsøk lenken på nytt.

OBS! Med tanke på smittesituasjon og restriksjoner åpner vi for få deltakere på kursene i første omgang. Det er likevel viktig at alle som ønsker kurset melder seg på og setter seg på venteliste. Vi vil åpne for flere deltakere dersom det blir mulig. Det gir oss også en oversikt over hvor stor pågang det er på ulike kurs.

Husk:            

Mat, drikke, skrivesaker, treningsklær og godt humør.

Ved spørsmål, ta kontakt med kompetanseavdelingen NGTF: kompetanse@gymogturn.no

VELKOMMEN TIL KURS