Skip to content
Arrangement

Medtrenerkurs, Tromsø-avlyst

Trenerkurs • Kurs og utdanning
Krets
Dato
17. Jan
2021
Sted
Tromsø, Norge
Arrangør
Tromsø TF

På grunn av smittesituasjonen rundt korona ser vi oss dessverre nødt til å avlyse kurset som er satt opp den 17.januar. Vi vil prøve å få satt opp kurset senere på våren.

Troms og Finnmark Gymnastikk og Turnkrets, i samarbeid med Tromsø Turnforening, arrangerer medtrenerkurs i gymnastikk og turn. Kurset er beregnet på de som er nye i trenerrollen, foreldre som ønsker å hjelpe til, medtrenere under 15 år, barnehageansatte og skoleansatte som ønsker å tilby aktiviteter i gymsal/ haller.

Tid: 17.januar, kl. 10-16

Sted:          Tromsø Turnhall

Adresse:      Templarheimveien 37, 9010 Tromsø

Trenerutvikler: Tora Sundelin

Endringer i timeplanen kan forekomme.  

Trenerutvikler vil tilpasse kurset etter gjeldende smittevernregler.  Husk: Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon/ føler deg syk, må du holde deg hjemme.

Kursavgift:    

For de som er medlem av klubb tilsluttet NGTF: kr. 650,-

For de som IKKE er medlem av klubb tilsluttet NGTF: 850,-

Kursavgift inkluderer kursmateriell. Hvis påmeldingsfristen ikke overholdes, kan vi ikke garantere at kursheftet er tilgjengelig på kursdagen. Husk å avtale deltakelse med din klubb før du melder deg på kurs.

Mat er IKKE inkludert i prisen.

Betaling:       

Kurset blir fakturert i etterkant. Påmeldingen er bindende. Kun legeerklæring er gyldig for å slippe å betale kursavgift etter at påmeldingsfristen er utløpt. Faktura sendes til klubben om ikke annet blir oppgitt.

Påmelding:   

Påmeldingsfrist er 1.janaur 2021. Kurset har plassbegrensninger, førstemann til mølla gjelder! Påmelding skjer via https://minidrett.nif.no. Se lenke øverst på siden. Påmeldingen er åpen fra 01.12.2020. Hvis påmeldingslenken ikke fungerer, logg deg inn på minidrett, og forsøk lenken på nytt.

Husk:            

Mat, drikke, skrivesaker, treningsklær og godt humør.

Ved spørsmål, ta kontakt med kompetanseavdelingen NGTF: kompetanse@gymogturn.no

Kontaktperson under kurset: Tora Sundelin

VELKOMMEN TIL KURS