Skip to content
Arrangement

Medtrenerkurs, Nærbø

Trenerkurs • Kurs og utdanning
Krets
Dato
29. Jan
2022
Sted
Motland skule, Parktræet 7, 4365 Nærbø, Norge
Arrangør
Nærbø TF
ID
81102

Kursreferanse: 81102

Rogaland Gymnastikk og Turnkrets, i samarbeid med Nærbø Turforening, arrangerer medtrenerkurs i gymnastikk og turn. Kurset er beregnet på de som er nye i trenerrollen, foreldre som ønsker å hjelpe til, medtrenere under 15 år, barnehageansatte og skoleansatte som ønsker å tilby aktiviteter i gymsal/ haller.

Tid: Lørdag 29. januar 2022, kl. 10-16

Sted:          Motland skule

Adresse:       Parktræet 7, 4365 Nærbø

Trenerutvikler: Lovise Bungum

Endringer i timeplanen kan forekomme.  

Trenerutvikler vil tilpasse kurset etter gjeldende smittevernregler.  Husk: Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon/ føler deg syk, må du holde deg hjemme.

Kursavgift:
For de som er medlem av klubb tilsluttet NGTF: kr. 850,-
For de som IKKE er medlem av klubb tilsluttet NGTF: 1200,-

Kursavgift inkluderer kursmateriell. Hvis påmeldingsfristen ikke overholdes, kan vi ikke garantere at kursheftet er tilgjengelig på kursdagen. Husk å avtale deltakelse med din klubb før du melder deg på kurs.

Mat er IKKE inkludert i prisen.

Betaling:
Kurset blir fakturert i etterkant. Påmeldingen er bindende. Kun legeerklæring er gyldig for å slippe å betale kursavgift etter at påmeldingsfristen er utløpt. Faktura sendes til klubben om ikke annet blir oppgitt.     

Påmelding:  

Påmeldingen er åpen fra 1. desember 2021.
Påmeldingsfrist er 8. januar 2022.

Kurset har plassbegrensninger, førstemann til mølla gjelder! Påmelding skjer via https://minidrett.nif.no. Se lenke øverst på siden. Hvis påmeldingslenken ikke fungerer, logg deg inn på minidrett, og forsøk lenken på nytt.

Husk:            

Mat, drikke, skrivesaker, treningsklær og godt humør.
Hvis du ikke allerede har tatt Trenerattesten, anbefales det at denne gjennomføres før kursstart.

Eventuell avmelding gjøres i minidrett. Avmeldingsfristen er samtidig som påmeldingsfristen. Det vil ikke være mulig å melde seg av kurset i minidrett etter at avmeldingsfristen er utløpt. Hvis det oppstår noe som gjør at man må melde seg av etter at avmeldingsfristen er utløpt, må man sende en epost til kompetanse(at)gymogturn.no. Legeerklæring må fremvises for å slippe å betale kursavgift.

Ved spørsmål, ta kontakt med kompetanseavdelingen NGTF: kompetanse(at)gymogturn.no
Ved henvendelser, benytt kursreferanse 81102.

VELKOMMEN TIL KURS!