Skip to content
Arrangement

Kretsdommerkurs Turn Kvinner

Dommerkurs • Kurs og utdanning
Nasjonalt
Turn kvinner
Dato
03. juni -
05. juni
2022
Arrangør
NGTF

Kretsdommerkurs Turn Kvinner 03.-05. juni

Vi inviterer til digitalt Kretsdommerkurs i Turn Kvinner. Påmeldte deltakere får tilgang til nettbasert undervisning (Microsoft Teams) – og vil gjennomføre både praktisk og teoretisk eksamen over nett. Det er 30 plasser på kretsdommerkurs.

Eksamensdag kretsdommer Turn Kvinner 05. juni

Vi inviterer tidligere kretsdommere til å ta eksamen på nytt for å fornye dommergraden sin. Det er kun de som har vært kretsdommere i forrige periode som kan melde seg opp til eksamensdag.

Eksamensdag er søndag 05.juni kl. 10:00-15:00. Deltakere får invitasjon til Microsoft Teams– og vil gjennomføre både praktisk og teoretisk eksamen over nett. Det er 20 plasser på eksamensdag.

Evaluering Kretsdommerkurs Turn Kvinner 2022

GDPR og informasjon på dommerlister:
Dommeroppsett til konkurranser foretas på bakgrunn av NGTFs oversikter over godkjente dommere på ulike nivåer. NGTF har behov for kontaktinformasjon til dommere slik at de kan kontaktes i forbindelse med konkurranser, både på klubb, krets og forbundsnivå. Ved å melde seg på dommerkurs, med sikte på å bli godkjent som dommer, aksepterer man at
kontaktinformasjon kan publiseres på NGTFs hjemmeside www.gymogturn.no.
Publiseringen gjøres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (GDPR). Kontaktinformasjonen som publiseres vil normalt inneholde følgende: Navn, klubb, e-post, telefon og bosted, men hvor navn og klubb utgjør et minimum for å kunne virke som dommer.