Skip to content
Arrangement

Kretsdommerkurs Turn Kvinner

Kurs og utdanning • Dommerkurs
Nasjonalt
Turn kvinner
Dato
25. Mar -
27. Mar
2022
Arrangør
NGTF

Kretsdommerkurs Turn Kvinner

Vi inviterer til digitalt Kretsdommerkurs i Turn Kvinner. Påmeldte deltakere får tilgang til nettbasert undervisning (Microsoft Teams) – og vil gjennomføre både praktisk og teoretisk eksamen over nett. Det er 30 plasser på kretsdommerkurs.

Eksamensdag kretsdommer Turn Kvinner

Vi inviterer tidligere kretsdommere til å ta eksamen på nytt for å fornye dommergraden sin. Det er kun de som har vært kretsdommere i forrige periode som kan melde seg opp til eksamensdag.

Eksamensdag er søndag 27. mars kl. 10:00-15:00. Deltakere får invitasjon til Microsoft Teams– og vil gjennomføre både praktisk og teoretisk eksamen over nett. Det er 20 plasser på eksamensdag.

GDPR og informasjon på dommerlister:
Dommeroppsett til konkurranser foretas på bakgrunn av NGTFs oversikter over godkjente dommere på ulike nivåer. NGTF har behov for kontaktinformasjon til dommere slik at de kan kontaktes i forbindelse med konkurranser, både på klubb, krets og forbundsnivå. Ved å melde seg på dommerkurs, med sikte på å bli godkjent som dommer, aksepterer man at
kontaktinformasjon kan publiseres på NGTFs hjemmeside www.gymogturn.no.
Publiseringen gjøres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (GDPR). Kontaktinformasjonen som publiseres vil normalt inneholde følgende: Navn, klubb, e-post, telefon og bosted, men hvor navn og klubb utgjør et minimum for å kunne virke som dommer.