Skip to content
Nyhet

Dramatikk og sterke prestasjoner: Fem norske tropper klare for EM-finaler i Baku

Landslagssjef Henning Ottersen oppsummerer torsdagen i EM: Da var kvalifiseringsdagen til seniorene kommet og det braket løs med kvinnenes konkurranse først. Her får vi servert en liten thriller fra start hvor to av jentene bommer på sin obligatoriske serie. Heldigvis henter jentene seg mesterlig inn og leverer solid på det meste. Det tar dem til en fortjent finale, og plasserer seg som nr. 4 i dagens kvalifiseringskonkurranse. Meget bra!

Senior miks tok over staffettpinnen og dundret på med en fantastisk tumbling, men de skulle også by på en liten thriller da det tidvis raknet litt under trampetten. Finaleplassen levde meget farlig der en stund, men etter en sterk prestasjon I frittstående, kunne vi puste lettet ut. Miksen endte på 5. plass og er også å se på lørdagens finale for senior.

Til slutt fikk vi et gjensyn med sølvguttene våre fra EM 2022. Med et skyhøye hopp og skyhøyt nivå, var det bare å nyte guttas prestasjoner. De leverte godt på det meste, litt rusk i trampett, og litt volumtrøbbel i frittstående gjorde at vi ikke nådde helt opp på poengsummene som ønsket. De plasserte seg som nr. 3.

Landslagssjef Henning Ottersen er godt fornøyd med dagen, 5 av 6 tropper er klare for finaler fredag og lørdag. Dette blir spennende!

Foto: Tron Lunde.