Skip to content
Nyhet

Programmer for fellestropper til Landsturnstevnet 2025 er nå ferdig!

Vi har gleden av å informere om at programmene for fellestropper til Landsturnstevnet 2025 nå er ferdigstilt og klare for distribusjon til deltakende grupper. For å motta informasjon om programmene, vennligst ta kontakt med arrangør via e-post: LTS@naerboturn.no. Vi håper på stor oppslutning rundt fellestroppene og ser frem til å se mange deltakere på Nærbø i juli 2025. Nedenfor finner dere litt mer informasjon om programmene og instruktørene:

NGTFs fellestropp for alle

Årets fellesprogram, med temaet «Together we stand«, inviterer alle til å stå sammen i en verden som ikke alltid er like harmonisk. Gjennom tre ulike nivåer vil programmet inspirere og forene deltakere, uavhengig av erfaring, samtidig som det gir rom for å allerede øve inn programmet som skal være med videre til World Gymnaestrada 2027 i Lisboa. Programmet vil bli ledet av de erfarne instruktørene Linn Skretting og Heidi Helland.

Om instruktørene:
Linn Skretting er kjent navn for mange. Hun har omfattende erfaring med å lage programmer, blant annet for Golden Age (i Pesaro 2018, Madeira 2022 og Burgas 2024). Hun har også vært instruktør for Storkretsturnstevnet i 2024, samt laget program til World Gymnaestrada 2023 i samarbeid med Pors Turn.
Heidi Helland, som har tidligere vært aktiv utøver, gjør nå sitt comeback som instruktør. Hun har bred erfaring fra troppsgymnastikk, har jobbet som instruktør for jenter, og arrangert treningsleirer for ungdom både i Norge og i Skandinavia. Til daglig jobber Heidi som idrettslærer.

Linn og Heidi samarbeidet første gang om et program allerede i 2008. Deres kombinasjon av erfaring, kreativitet og lidenskap for gymnastikk vil sikre deltakerne en unik og inspirerende opplevelse.

Fellesprogram for Norges Kvinnelig Turn Veteraner

Årets fellesprogram for kvinnelige veteraner, med temaet «Deilig er den himmel blå«, inviterer til et variert og engasjerende program. Det tilbys to nivåer – nivå 1 har en noe høyere vanskelighetsgrad enn nivå 2, men flere av øvelsene vil være samkjørt på tvers av nivåene. Programmet vil bli ledet av de erfarne instruktørene Tone Røksund og Kari Holler.

Om instruktørene:
Tone Røksund har lang erfaring med å utvikle programmer for både Golden Age, World Gymnaestrada og Vestlandsturnstevnet. Hun har vært en sentral figur i Norges Kvinnelige Gymnastikk Veteraner i mange år.
Kari Holler er også en erfaren instruktør med bred kompetanse, blant annet fra arbeidet med programmer for Golden Age, og hun har utviklet flere programmer for barn.

Sammen har Tone og Kari skapt et program som kombinerer utfordring og samhold, tilpasset ulike ferdighetsnivåer, og sikre en flott opplevelse for alle deltakere.

Ønsker du mer informasjon om både fellesprogrammer og arrangementet som en helhet? Du finner det du trenger på Landsturnstevnets hjemmeside: gymogturn.no/landsturnstevnet-2025
Instagram: @Landsturnstevnet
Facebook: Landsturnstevnet 2025

Bilde fra World Gymnaestrada 2015 i Helsinki. Foto: NGTF