Skip to content
Nyhet

Bli med på ParaGym Challenge 2024 – En feiring av mestring og idrettsglede!

Norges Gymnastikk- og Turnforbund, i samarbeid med Lørenskog Gymnastikklag, inviterer alle interesserte til en storslått paraturnfest under ParaGym Challenge 2024.

7. året på rad med paraturnfest skal arrangementet i år går av stabelen 2. og 3. november i Kjennhallen, Lørenskog. Dette er en gyllen mulighet for barn, ungdom og voksne fra 9 år og oppover til å delta, uansett nivå! Man kan enten vise en oppvisning sammen med en gruppe eller alene, eller man kan konkurrere i Turn og RG. Skal du konkurrere må du fylle 11 år i løpet av 2024.

For alle som vil prøve! Om du allerede er aktiv i paraturn, eller bare nysgjerrig på å prøve, er ParaGym Challenge stedet å være. Arrangementet byr på oppvisninger, konkurranser i både turn og RG. Det er heller ingen krav om tidligere erfaring, så alle kan være med og kjenne på idrettsgleden!

En fest av idrett og fellesskap. Lørdagen byr på en fullspekket dag med konkurranser, premieutdeling og bankett, som avsluttes med sosialt samvær. For publikum er det gratis inngang, enten du vil delta eller heie frem dine venner. Dette gjør det til en fantastisk anledning til å oppleve den unike stemningen!

Påmelding. Fristen for å melde seg på ParaGym Challenge 2024 er 1. oktober, så det er viktig at du melder deg på i tide. Du finner mer informasjon om påmelding på NGTFs terminliste. Trykk HER for å komme direkte til arrangementet.
Du kan også få informasjon om ParaGym Challenge 2024 på Lørenskog Gymnastikklags egne hjemmeside: https://lorenskoggym.no/

ParaGym Challenge er mer enn en konkurranse – det er en feiring av fellesskap, glede og mestring. Meld deg på og bli en del av denne unike opplevelsen!

Bilde tatt etter medaljeseremoni på fjorårets ParaGym Challenge 2023 på Elverum. Foto: NGTF