Skip to content
Nyhet

Klare for NM i turn kvinner og turn menn

Lørdag 7.- og søndag 8. september er IL Hødd Turn vertskap for årets norgesmesterskap i apparatturn for kvinner og menn. 47 kvinner og 11 menn skal kjempe om norgesmestertittelen.

IL Hødd Turn inviterer til turnfest i Ulsteinhallen i helgen. Norges beste turnere stiller til start, og flere av gymnastene har internasjonale mesterskapserfaringer fra både VM og EM.

President i NGTF, Torgeir Røinås Pedersen, ser frem til helgens begivenhet.
«Norgesmesterskapet er årets høydepunkt for de aller fleste. Det å kunne motta en kongepokal eller vinne medaljer i et Norgesmesterskap er stort og noe som går inn i historiebøkene. Noen har ambisjoner om å slåss om de edleste metallene, andre å kvalifisere seg til en finale eller å plassere seg på den øverste halvdelen av resultatlisten. Uansett har alle én ting felles, ønsket om å få ut sitt beste når det gjelder! På vegne av Norges gymnastikk- og turnforbund vil jeg rette en stor takk til IL Hødd Turn som påtar seg dette viktige arrangementet.».

Også konkurranseleder i IL Hødd Turn Vegar Brandal gleder seg til å invitere eliten i turn-Norge til Ulsteinvik.
«Vi er stolte av å kunne ta imot Noregs beste turnarar både på kvinne- og herresida. Vi håper at rammene rundt meisterskapen ligg til rette for at den enkelte kan få ut sitt potensial. Til alle utøvarar, lykke til og gi gass! Vi gler oss!».

Slik følger du konkurransen
Amedia vil dekke arrangementet, blant annet med direktesending på både lørdag og søndag. Dette vil sendes på direktesport.no

Tidsplan lørdag
11:10-14:30 Konkurransestart pulje 1
16:30-18:30 Konkurransestart pulje 2

Tidsplan søndag
11:30-14:00 Konkurransestart finaler enkeltapparater

Se fullstendig tidsplan og puljeinndeling her.
Livescore finner du her.
Du finner også informasjon på arrangør sin nettside.