Skip to content
Nyhet

Gym og turn har inntatt Bodø – Det er endelig klart for EUROGYM 2024!

18 nasjoner har nå inntatt Bodø for å delta i et av Europas største breddearrangementer! Allerede har vi sett spektakulære oppvisninger på lørdagens European Gym for Life Challenge 2024, og i går brakte det løs med parade gjennom Bodøs gater til Nordlandshallen, etterfulgt av åpningsseremonien for EUROGYM 2024!

LOC-president, Irina Solem ønsket alle velkommen, etterfulgt av at presidenten for European Gymnastics, Farid Gayibovm erklærte Eurogym 2024 offisielt åpent. På åpningen var også hele Gymnastics for All-komiteen i European Gymnastics, vise-president i European Gymnastics, Tom Thingvold, og vår egen president i NGTF, Torgeir Røinås Pedersen, til stede for å nyte den vakre seremonien.

For de deltakende gymnastene er uka spekket med workshops, byoppvisninger i Stormen konserthus og Bodøhallen, i tillegg til FunZone på kveldstid i Nordlandshallen og ikke minst «Midnight sun Adventure» på Breivika. Gruppeledere og trenere tilbys Educational Forum på kveldstid. Uka avsluttes med to galla-show på torsdag 18. juli, etterfulgt av avslutningsseremoni og «Farewell Party». LOC har også lagt til rette for et «Exchange Party» hvor gymnastene kan bytte klær, pins, armbånd, osv., med hverandre. Byttekulturen er stor, og ungdommene stifter mange nye bekjentskaper på tvers av landegrenser denne uken!

Vi gleder oss til å se mange spennende oppvisninger og ønsker våre norske tropper masse lykke til! Uka som vi har ventet så lenge på, er endelig i gang! Kom og opplev den fantastiske energien, se imponerende prestasjoner og heie frem deltakere fra hele Europa. Dette blir en uforglemmelig uke fylt med glede, fellesskap og gymnastikk i verdensklasse! La oss sammen skape magiske øyeblikk i Bodø!

PS! Det sirkulerer mange falske Facebook-profiler for Eurogym 2024 for tiden. Disse fjernes etter hvert som de rapporteres, men prosessen tar for lang tid. LOC har derfor besluttet å bruke Eurogym sin Instagram-konto som hovedkanal for informasjon fremover. Trykk deg inn på lenken og følg med for hyppige oppdateringer der!

Les mer om EUROGYM 2024 og arrangementets nasjonale og internasjonale verdi, samt hold deg oppdatert på nyttig informasjon og nyheter i de kommende dagene:
Event Guide – EUROGYM 2024
Oppvisningsprogram – Stormen konserthus og Bodøhallen
European Gymnastics – Eurogym 2024
Bodø 2024

Noen blinkskudd fra lørdagens European Gym for Life Challenge 2024: