Skip to content
Nyhet

Årets gymnast og årets ildsjel 2024

Årets gymnast Alice Madelen Otterlei fra Aalesunds Turnforening, har deltatt på flere internasjonale Rytmisk Gymnastikk konkurranse og oppnådd flere pall plasser, i tillegg til nasjonale og lokale konkurranser.

Alice har også hatt gode plasseringer under NM både som junior og senior gymnast. I tillegg har hun vært på rekrutteringslandslaget for Rytmisk Gymnastikk de siste årene.

Alice er en lærevillig og imøtekommende jente, og hun møter alle med et stort smil.  I tillegg til å være en person som lener seg på miljøet for å få støtte, bidrar hun også mye ifht god dynamikk i gruppen og er et stort forbilde for andre gymnaster.

Alice Madelen er første RG gymnast fra Møre og Romsdal som har deltatt i Europa Mesterskapet. Dette skjedde i Budapest mai 2024, hvor hun deltok på troppen til Tromsø Turnforeniing og oppnåddde sterke resultater.  Treneren til Alice, Ulrikke Riise, var også med til EM i Budapest.

Møre og Romsdal er glad for å kunne tildele Alice Madelen Otterlei «Årets Gymnast 2024», og takker for flott innsats !
Alice fikk i tillegg til heder og ære, en t-skjorte med trykk, en genser og et gavekort.

Årets ildsjel er Herdis Tveiten Hønsvik fra Holmemstranda IL Turn.

Herdis er kasserer i klubben og har vært helt uvurderelig motor i å etablere Holmemstranda IL Turn. Holmemstranda IL Turn startet opp i 2019 med 35 gymnaster, nå er de ca 90 gymnaster, 10-15 trenere og hjelpetrenere.  De har breddegrupper fra 6 – 12 år og troppsgymnastikk fra 12-15 år.

De holder til i en gymsal på Åfarnes, og har dermed svært begrenset fasiliteter.  Og her kommer Herdis sin innsats virkelig frem; Takket være hennes innsats med å søke på alt fra Teft-midler, Sparebank-stiftelsen, tippemidler, spleis, organisering av dopapirsalg og basar til hjelp med å organisere klubboppvisninger med loddsalg og kafé for å skaffe inntekter til klubben.  Hun administrerer også klubbens medlemmer, med fakturering osv..

Takket være Herdis sin iherdige innsats over flere år har Holmemstranda fått på plass Airtrack, flere trampetter, pegasus, matter, tjukkaser, voltputer mm.. Altså utstyr for flere 100.000 kr.

I samarbeid har de også fått sendt trenere på kurs, noe klubben har dekket.  Det er nå gjort styrevedtak i hovedstyret i Holmemstranda IL at de skal arbeide for etablering av basishall i kommunen.

De har mao. virkelig utviklet turn i Holmemstranda IL i løpet av de snart 5 årene de har eksisert, og Herdis har hatt en nøkkelrolle i dette.

Å etablere og drifte klubben krever selvsagt innstas fra flere frivillige som bidrar, men det er likevel Herdis og Ingvild Gjerset som legger ned den største innsatsen. Slik er det å drive en liten klubb, man er avheigig av ildsjeler som brenner for et tilbud!

Møre og Romsdal er glad for å kunne tildele Herdis Tveiten Hønsvik «Årets Ildsjel 2024», og takker for flott innsats !

Herdis fikk i tillegg til heder og ære, en t-skjorte med trykk, en genser og et gavekort.