Skip to content
Nyhet

Trenerstipend til Celinda og Linda!

Linda Aanonsen, Arendals TF og Celinda Dèsirèe Gottschalck, Lillesand IL ble tildelt Agder Gymnastikk- og Turnkrets trenerstipend for 2024.

Dette kan en lese om Linda på Arendals TF sin Facebookside:
Linda har vært medlem i ATF i over 20 år. Mange år som utøver og de siste mange år som frittståendetrener for våre eldste konkurranseutøverer i TeamGym. Den jobb hun har lagt ned har medført mange NM titeler og flotte sportslige prestasjoner. Men viktigst av alt er hun en samlende og inkluderende person som er en viktig lim i en tid der flere slutter i idretten på grunn av studier og jobb. Hun har sørget for å utfordre gymnastene sine og vært en utrolig god ambassadør for både klubben vår og idretten generelt. Hun har bevist at selv om en blir voksen, får barn, fulltidsjobb i egen virksomhet; da går det fortsatt an å bidra i foreningslivet! Hun er en uunnværlig resurs for oss i klubben og vi er glade for at hun mottar den anerkjennelsen som følger med et slikt stipend!

Overrekkelse av stipend til Linda på trening.

Celinda Dèsirèe fikk utdelt sitt stipend under Turnsportens dag i Lillesand. Det var vill jubel fra troppsgymnastene da hun fikk det, og alle var enige i at ingen i hele verden fortjente det mer enn henne. Her er begrunnelsen fra Lillesand IL, som fulgte søknaden:
Celinda startet som gymnast i LIL og nå de siste 10 årene vært trener. De siste 6 årene hovedtrener. Ho er ei jente som alltid er positiv og gjør alt hun kan for idretten og de andre gymnastene. Selv om ho nå bor i Kr.sand og studerer der har hun aldri misset en trening. Celinda stiller heller ekstra opp når andre melder forfall.
Celinda sitter også i turnstyret i LIL og i styret i kretsen. Celinda må bruke alt av ledig kapasitet og overskudd på turnen. Ho har også vært motivator og hjulpet naboklubber med å få igang aktivitetene og stille på stevner. Ho har da hjulpet med påmelding, skjemaer for utførelse i tillegg til egen tropp.
Celinda har også tatt alt av nødvendig kurs og opplæring for å kunne gjøre en god jobb.
Det er aldri nei å få fra Celinda. Ho finner alltid en løsning.

Celinda Dèsirèe ved utdeling